ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στο Λαύριο, καθώς σημειώθηκε εξέγερση των μεταναστών από το τουρκικό φορτηγό πλοίο που προσάραξε στην Κέα στα μέσα Μαρτίου


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, οι μετανάστες αφού παρέμειναν για 15 ημέρες σε ξενοδοχείο στο νησί, είχαν μεταφερθεί από την Κέα σε χώρο στην περιοχή του Λαυρίου, προκειμένου να γίνει η μεταγωγή τους στην συνέχεια στην ενδοχώρα. 

Οι μετανάστες ωστόσο, φέρονται να αντέδρασαν, καθώς φοβήθηκαν ότι θα χρειαστεί να επιστρέψουν στην Τουρκία.
Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ζητήθηκαν ενισχύσεις από το ΑΤ Λαυρίου όπου στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 15 περιπολικά. Στο σημείο μετέβη και υπεύθυνος από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.




Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μετανάστες του φορτηγού πλοίου που προσάραξε στο λιμάνι της Κέας. Το φορτηγό πλοίο είχε αναχωρήσει από το Τσανάκαλε της Τουρκίας με προορισμό την Ισπανία ή κατ΄άλλους την Ιταλία. Το πλοίο διέσχισε το Αιγαίο και χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν , προσάραξε στο λιμάνι της Κέας...  λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από το νέο σχέδιο  προώθησης και υποδοχής αλλοδαπών στην Ελλάδα. Η Τουρκία έχει επιστρατεύσει για το σκοπό αυτό, όλα τα παροπλισμένα σαπιοκάραβα απο τα ναυπηγία της, τα οποία στο εξής γεμάτα αλλοδαπούς  θα βουλιάζουν σε κάποιο ελληνικό νησί...  με την ελληνική κυβέρνηση να συλλέγει όχι μόνον τους "ναυαγούς" αλλά και όλα τα σκουπίδια των τουρκικών ναυπηγείων 


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ