ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ - ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΤΖΑΚΑΡΤΑ -ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Δεκάδες τραυματίες απο την κατάρρευση του δαπέδου του χρηματιστηρίου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στις 15 Ιανουαρίου 2018


Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Αστυνομίας της Ινδονησίας, Σέτυο Ουισίστο, στην εφημερίδα AFP, 77 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε το πάτωμα του χρηματιστηρίου της Τζακάρτα

Δραματικές ήταν οι φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης απο την ώρα της κατάρρευσης, με τα θύματα να βρίσκονται στο έδαφος έξω από το συγκρότημα.



Το περιστατικό συνέβη όταν ένα πατάρι του κτιρίου συνετρίβη στο λόμπι.  Σύμφωνα με τις αρχές, η κατάρρευση ήταν ένα ατύχημα και όχι το αποτέλεσμα μιας έκρηξης.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από πέντε τοπικά νοσοκομεία ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε 77, όπως ανέφερε η AP.   Οι περισσότεροι τραυματίστηκαν στα πόδια και τα χέρια τους, συμπεριλαμβανομένων των σπασμένων οστών, δήλωσε εκπρόσωπος ενός τοπικού νοσοκομείου.

Το συγκρότημα είχε γίνει στόχος  βομβιστικής επίθεσης από ισλαμιστές μαχητές το 2000   Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν τότε σε αυτή την επίθεση.

Παρά το περιστατικό της Δευτέρας, η διαπραγμάτευση συνεχίστηκε ως συνήθως κατά την απογευματινή συνεδρίαση.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ