ΛΟΤΑΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Η πρώτη λοταρία αποδείξεων στην Ελλάδα είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε χθές 30 Νοεμβρίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ΑΑΔΕ και το Υπουργείο Οικονομικών


Χίλιοι τυχεροί χρήστες του "πλαστικού χρήματος"  κέρδισαν 1000 ευρώ ο καθένας.  Το ποσόν είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και κατατίθεται αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών


Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε 

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται αναλυτικά σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ   εδω  όπου αναρτώνται σε πίνακα οι αριθμοί των λαχνών που κερδίζουν καθώς και οι αναπληρωματικοί. 

Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet.





Πως θα βρείτε τους λαχνούς που έχετε συγκεντρώσει 

Μπαίνετε στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΑΑΔΕ πατώντας  εδω

Στην εφαρμογή, θα σας ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.
Στη συνέχεια επιλέγετε εκτύπωση, στο πλαίσιο που αναφέρει «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί». (Προσοχή: Επιλέγοντας «εκτύπωση» δεν εκτυπώνονται απευθείας).




Στην συνέχεια ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου φαίνονται αναλυτικά οι λαχνοί σας και σημείωση για το πόσοι από αυτούς τους λαχνούς κερδίζουν.





Για να δείτε αν έχετε κερδίσει, στη συνέχεια τους συγκρίνετε με τους τυχερούς λαχνούς που θα βρείτε  εδω 


Οι τυχεροί που θα κερδίσουν, θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα. Θα είναι προσωποποιημένο και θα φτάνει στον λογαριασμό τους στο TAXISnet.

Τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxis.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματος. Μέχρι τότε θα πρέπει να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxis.
Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της παραπάνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Αν δεν υπάρξει δικαιούχος, και για οποιονδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων – Πληρωμών».





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ