ΤΙ ΕΙΠΕ Ο DONALD TRUMP ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ


Tο εμβόλιο της γρίπης είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ιατρικής, που δημιουργήθηκε από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, για να κερδίσουν χρήματα από τα ευάλωτα άτομα και τους αρρώστους, προειδοποιεί ο πρόεδρος Donald Trump.


Οι δηλώσεις του Προέδρου έγιναν σε μια συνέντευξη στο OpieRadio όταν ρωτήθηκε άν έχει κάνει εμβόλιο γρίπης και δήλωσε ότι δεν είχε κάνει ποτέ ούτε ένα αφού το θεωρεί ως "εντελώς αναποτελεσματικό» 
«Δεν είχα ποτέ ένα. Και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τη γρίπη. Δεν μου αρέσει η ιδέα της ενέσιμης εισαγωγής κακών πραγμάτων στο σώμα μου. Και αυτό είναι βασικά αυτό που κάνω. Και αυτό (το τελευταία εμβόλιο της γρίπης) δεν ήταν και πολύ αποτελεσματικό .

"Έχω φίλους που παίρνουν με θρησκευτική ευλάβεια το εμβόλιο της γρίπης και στη συνέχεια παίρνουν και τη γρίπη. Ξέρετε, αυτό, βοηθά τη σκέψη μου. Έχω δει πολλές αναφορές ότι το εμβόλιο της τελευταία γρίπης είναι σχεδόν εντελώς αναποτελεσματικό. "



Είναι γνωστό ότι τα εμβόλια περιλαμβάνουν φορμαλδεΰδη και  υδράργυρο - δύο ισχυρές νευροτοξίνες - και ακόμα και οι βιομηχανίες εμβολίων  παραδέχονται ότι σε εργαστηριακές δοκιμές  έχει αποδειχθεί ότι το  δημοφιλές τρύπημα δεν λειτουργεί.
Είναι ένα τοξικό προιόν έξυπνου μάρκετινγκ, μια ιατρική φάρσα, που δεν υποστηρίζεται από τίποτα, αλλά πίστη με βάση το δόγμα 
Τα εμβόλια είναι  ένα φάρμακο για το οποίο δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για την ασφάλειά του ή την αποτελεσματικότητα του 
Το Κογκρέσο ψήφισε ακόμη νόμο προστασίας της βιομηχανίας των εμβολίων με απόλυτη νομική ασυλία, ακόμα και όταν κατασκευάζουν και πωλούν  ελαττωματικά προϊόντα που τραυματίζουν και σκοτώνουν τους ανθρώπους.
Και οι κατασκευαστές εμβολίων λένε ψέματα για χρόνια σχετικά με τα τοξικά επίπεδα υδραργύρου στα εμβόλια κατά της γρίπης.
Όλοι γνωρίζουν ο υδράργυρος είναι τοξικός για το ανθρώπινο σώμα. Αυτό δεν συζητείται, εκτός από  τους αρνητές της επιστήμης .
Γιατί, λοιπόν, οι κατασκευαστές δεν αφαιρούν τον υδράργυρο; Και γιατί οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες συνεχίζουν να πιέζουν για  ένα προϊόν που και η βιομηχανία εμβολίων παραδέχεται ότι δεν  κάνει δουλειά;

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ