ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΓΓΛΙΑ



 Και τέταρτος μονόλιθος εντοπίστηκε αυτή τη φορά στο Ιsle Wight της Νότιας Αγγλίας ενώ δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με την προέλευση και την τοποθέτησή τους, παρά μόνο η παρουσία τους...


Και ο τέταρτος μονόλιθος είναι  παρόμοιος με αυτούς που βρέθηκαν στις ΗΠΑ και τη Ρουμανία και την Καλιφόρνια και ανακαλύφθηκε την Κυριακή στο Isle of Wight.


Το μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο εντοπίστηκε από έναν ντόπιο στο νησί στα νότια παράλια της Αγγλίας, ανέφερε η Sky News .


«Ήξερα πρόσφατα για όλους τους μονόλιθους ιστορίες, οπότε το αναγνώρισα αμέσως», δήλωσε ο μάρτυρας Tom Dunford στο κατάστημα.


Ο 29χρονος είπε ότι περπατούσε τον σκύλο του με την αρραβωνιαστικιά του και την αδερφή του στις 7:30 π.μ. περίπου στο Compton Beach του νησιού όταν ήρθε πάνω στην ασημένια κατασκευή.


Είχε ύψος περίπου 10 πόδια και «πραγματικά αντανακλαστικό», είπε ο Dunford.


Το αντικείμενο τριών όψεων προκάλεσε αναταραχή μετά την ανακάλυψή του, με αρκετούς ντόπιους να συρρέουν στην περιοχή.


«Το άτομο που το έβαλε εκεί ξέρει τι κάνουν», είπε ο Dunford, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι το γλυπτό τοποθετήθηκε εκεί από «κάποιον που έπαιζε ένα πρακτικό αστείο».


Οι μυστηριώδεις μονόλιθοι έχουν προκαλέσει παγκόσμιες εικασίες από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται, πρώτα σε ένα λόφο της Γιούτα , μετά σε έναν λόφο στη Ρουμανία και τελικά την περασμένη εβδομάδα πάνω σε ένα βουνό στο Atascadero της Καλιφόρνια.


Οι θεωρίες σχετικά με την προέλευσή τους κυμαίνονται από ένα τέχνασμα μάρκετινγκ έως εξωγήινους - αν και μια μικρή κοινότητα «καλλιτεχνών κόλπων»  έχει έκτοτε διεκδικήσει πίστωση για τα αμερικανικά γλυπτά.


Η κοινότητα των καλλιτεχνών γνωστών ως  ο πιο διάσημος καλλιτέχνης  προσφέρει ακόμη περισσότερα από τα έργα - σε μια τεράστια τιμή 45.000 $.


Δεν φαίνεται όμως ότι η ομάδα βρίσκεται πίσω από το τελευταίο αντικείμενο στο Isle of Wight.


Ο ιδρυτής Matty Mo είπε στο The Post σε ένα μήνυμα ότι «ο μονόλιθος είναι εκτός ελέγχου μου σε αυτό το σημείο»


«Η ιδέα ήταν να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο φαινόμενο», πρόσθεσε. «Είπα ότι η αποστολή ολοκληρώθηκε. Ελπίζω κάθε πόλη να έχει έναν μονόλιθο, να συγκεντρώνει τους ανθρώπους και προσφέρει χαρά. "



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ