ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΡ

Στόχος επίθεσης από αγνώστους, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής το σπίτι που διαμένει ο 11χρονος Αφγανός Αμίρ με την μητέρα και τα αδέλφια του.  


Το παιδί, σύμφωνα με την πρόσφατη αμφιλεγόμενη οδηγία του ΥΠΕΠΘ, είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος  στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, απόφαση που δεν υλοποιήθηκε, αφού θεωρήθηκε από κάποιον διαμεσολαβητή ΜΚΟ ότι σαν μουσουλμάνος δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο χριστιανικό τελετουργικό στην εκκλησία, με αποτέλεσμα ο Διευθυντής του σχολείου να επαναλάβει την κλήρωση.

Στη συνέχεια το παιδί και η μητέρα του, δήλωσαν ότι δεν είχαν πρόβλημα να συμμετάσχουν στο χριστιανικό τελετουργικό στην εκκλησία αν και μουσουλμάνοι ?... με αποτέλεσμα να εγκαλείται ο Διευθυντής του σχολείου από το ΥΠΕΠΘ για εξηγήσεις, διχάζοντας ταυτόχρονα την κοινή γνώμη για την ορθότητα της απόφασης του ΥΠΕΠΘ σχετικά με την επιλογή των σημαιοφόρων στις μαθητικές παρελάσεις.

Τη στήριξή τους στο διευθυντή του σχολείου και των εκπαιδευτικών εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Ο μικρός Αμίρ σίγουρα δεν φέρει καμία ευθύνη για την εξέλιξη του θέματος που προκάλεσε η απόφαση της ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ, πιστή στις αρχές της παγκοσμιοποίησης και κόντρα στην όποια εθνική - θρησκευτική συνείδηση και τα σύμβολα του ελληνισμού.

Η μητέρα του Αμίρ εμφανίζεται ιδιαιτέρως περιχαρής μετά την επίθεση... 





Η επίθεση στο σπίτι της οικογένειας - όπως κι αν έχει γίνει αυτή - αποδεικνύει περίτρανα πως οι λάθος αποφάσεις των κυβερνήσεων κόντρα στο κοινό αίσθημα και στα ήθη ενός λαού , είναι αυτές που προκαλούν αποδεδειγμένα την εκατέρωθεν ρατσιστική βία ... με θύματα συνήθως πάντα, αυτούς που δεν φταίνε... 


Διαβάστε επίσης





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ