Η Kate Midletton αποτίει φόρο τιμής στη βασίλισα Ελισάβετ



Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα  χωρίς τη βασίλισα Ελισάβετ και η Κέιτ Μίντλετον θα αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ Β', η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γύρισε ένα μήνυμα για το «Royal Carols: Together At Christmas», μια εκπομπή που θα μεταδοθεί στις 24 Δεκεμβρίου από το βρετανικό κανάλι ITV.


 Το μήνυμα της πριγκίπισας, καταγράφηκε στις 14 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

 

  • Το μήνυμα της Κέιτ

 "Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα χωρίς την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ. Η Αυτού Μεγαλειότητα λάτρευε τα Χριστούγεννα", θυμάται η Κέιτ. «Είδε τα Χριστούγεννα ως μια εποχή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά και μας υπενθυμίζει τη σημασία της πίστης, της φιλίας και της οικογένειας για να μας δείξει ενσυναίσθηση και συμπόνια». 


Η Kate Middleton πρόσθεσε: "Η Αυτού Μεγαλειότητα αφήνει πίσω της μια απίστευτη κληρονομιά που μας εμπνέει βαθιά. Η χριστουγεννιάτικη συναυλία είναι αφιερωμένη σε εκείνη και σε όλους τους ανθρώπους που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας." 


"Τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά φέτος, αλλά μπορούμε να θυμηθούμε τις παραδόσεις μας. Αφιερώστε χρόνο και γιορτάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν τα Χριστούγεννα τόσο ξεχωριστά."


Την παράσταση «Royal Carols: Together At Christmas» θα παρουσιάσει η ηθοποιός Catherine Zeta Jones στις 24 Δεκεμβρίου

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει : 

Το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και ο φόρος τιμής στη βασίλισσα από τον Γουίλιαμ, τον εγγονό της.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ