Τρείς νύφες... ένας γαμπρός !

 

Οι τρίδυμες αδερφές στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έκαναν πρόταση γάμου στον ίδιο άντρα την ίδια μέρα.


Παρόλο που παραλίγο να «λιποθυμήσει» από το αίτημα πολυγαμίας, ο άνδρας είπε τελικά ναι και στις τρείς αδελφές — παρά το σοκ των γονιών του.


«Οι γονείς μου δεν καταλαβαίνουν τι κάνω», είπε ο άνδρας, που ονομάστηκε Luwizo, ανέφερε στη New York Post . Πρόσθεσε ότι η οικογένειά του δεν παρευρέθηκε στον γάμο.


Η πολύχρωμη τελετή έλαβε χώρα στην πόλη Kalehe, στην επαρχία του νότιου Kivu, και η ιστορία τους δημοσιεύτηκε από το Afrimax English , έναν viral ειδησεογραφικό οργανισμό βίντεο.




Ο Luwizo συνάντησε για πρώτη φορά τη Natalie στα social media και της "την έπεσε" με τα μούτρα. Όταν επισκέφτηκε το σπίτι της, ανακάλυψε ότι είχε δύο ίδιες αδερφές, τη Nadege και τη Natasha. Σύντομα, και οι τρεις χτυπήθηκαν μαζί του.


Αφού συνάντησε και τις τρεις, ο Luwizo δεν μπορούσε να τις ξεχωρίσει και έπρεπε να ρωτήσει ποια ήταν ποια. Σύντομα όμως ερωτεύτηκε τις τρίδυμες.


Και όταν ήρθε η ώρα, η τριάδα αποφάσισε να του δώσει τελεσίγραφο.


«Όταν του είπαμε ότι έπρεπε να παντρευτεί όλες μας, σοκαρίστηκε», είπε μια από τις συζύγους του. «Αλλά επειδή είχε ήδη ερωτευτεί όλες μας, τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τα σχέδιά μας αφού τον θέλαμε κι εμείς».


Η πολυγαμία είναι παράνομη στο Κονγκό, αλλά τα πολυγαμικά συνδικάτα αναγνωρίζονται νομικά. Οι πολυγαμικοί γάμοι έχουν μακρά ιστορία στην αφρικανική χώρα.





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ