Πατρα - Συνελήφθη ως ύποπτη ανθρωποκτονίας της κόρης της η Ρούλα Πισπιρίγκου



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη χθές 30 Μαρτίου 2022 δυνάμει εντάλματος, η Ρούλα Πισπιρίγκου 33 ετών, ως ύποπτη ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.


Η γυναίκα συνελήφθη στην οικία της στην Πάτρα, από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ για να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχασαν διαδοχικά τη ζωή τους, έδειχνε απολύτως ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της.


«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας. Είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα, αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.


  • Η συνέντευξη πριν τη σύλληψη


Την ώρα της σύλληψης η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη, μέσω Messenger, σε τοπική ιστοσελίδα της Πάτρας. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ξαφνικά σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά της αφού οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.


Μιλώντας με τη  τη διευθύντρια σύνταξης του thebest.gr Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη που έλεγαν στο mega ότι βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά στη συνομιλία στο messenger

20 λεπτά αργότερα έγινε γνωστή η προσαγωγή και μεταφορά της στην Αθήνα.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του thebest για τι συνέβη και βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε:

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσαν στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».


Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη Γιώτα Κοντογεωργοπούλου: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

Σχετικά με τις μαρτυρίες των γιατρών και την παρέμβαση της Άννας Μαστοράκου, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε:

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά. Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι».


Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την ολονύκτια ανάκρισή της, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος της .

 

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ