Το Truth Social του Donald Trump έρχεται τον Μάρτιο



Ο πρώην βουλευτής Devin Nunes, Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρείας μέσων ενημέρωσης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Πέμπτη ότι η κυκλοφορία της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που μοιάζει με το Facebook, TruthSocial.com, υποβάλλεται σε δοκιμές beta και θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου. .


Ο 48χρονος Nunes, Ρεπουμπλικανός  που παραιτήθηκε τον Ιανουάριο μετά από 19 χρόνια στη Βουλή των Αντιπροσώπων από την κοιλάδα San Joaquin κοντά στο Φρέσνο στην Καλιφόρνια, είπε στο Newsmax ότι η Trump Media & Technology Group — η οποία συγχωνεύθηκε με την Digital World Acquisition Corp τον Οκτώβριο αποφεύγει τις συνήθεις σχέσεις με άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας λόγω της φήμης ότι λογοκρίνουν τη συντηρητική γνώμη.


«Έχουμε τόσους πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να μας δουν να είμαστε επιτυχημένοι, είτε είναι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, το σύμπλεγμα των ψεύτικων ειδήσεων που κυκλοφορούν εκεί έξω, είτε ακόμη και ξένες κυβερνήσεις και άλλοι κακοί παράγοντες», είπε ο Νούνες . 


''Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καμία από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Είδαμε τι έχει συμβεί σε άλλες μικρές νεοφυείς εταιρείες. Και όταν η Amazon αποφασίσει ότι δεν τους αρέσουν, τους κόβει.


''Έτσι πρέπει να το φτιάξουμε από την αρχή. Αναπτύσσουμε εξαιρετικούς συνεργάτες όπως ο Rumble , για παράδειγμα, ο οποίος είναι μια εναλλακτική λύση στο YouTube . Μας βοήθησαν πολύ, επομένως θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε άτομα που δεν θα μας ακυρώσουν, που θέλουν να δουν το διαδίκτυο ξανά ανοιχτό για όλους και προφανώς, ελπίζουμε να συνεργαστούμε με το Newsmax. ''


Ο Nunes, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Newsmax στην Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, την περασμένη εβδομάδα, διέψευσε τις αναφορές σε επιχειρηματικά και τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης ότι η TruthSocial αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.


«Αν κάποιος θέλει να εγγραφεί, μπορεί να πάει στο TruthSocial.com και να εγγραφεί τώρα», είπε. ''Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ότι βρισκόμαστε σε δοκιμή beta, επεκτείνουμε αυτήν τη δοκιμή beta. Και αναμένουμε πλήρως να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.


''Το ένα...  κύριο πράγμα είναι ότι πιστεύω ότι θα είναι πολύ φιλικό προς τα μέσα, οπότε το βίντεο θα είναι μεγαλύτερο. το κείμενο θα είναι μεγαλύτερο. Θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση», πρόσθεσε ο Nunes.


''Προφανώς, θα είναι πολλή δουλειά σε εξέλιξη για να το αποκτήσουμε, γιατί, ξέρετε, μόλις ξεκινήσαμε αυτήν την εταιρεία, οπότε νομίζω ότι το κλειδί μας είναι να επικεντρωθούμε στη βασική ποιότητα για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί και ότι δεν λειτουργεί κατεβαίνει, και ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για να έρθουν όλοι οι Αμερικανοί, πολύ φιλικό προς την οικογένεια όπου δεν υπάρχει παράνομη δραστηριότητα, όπως η αριστερά θα θέλει να προσπαθήσει να δημιουργήσει».



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ