Mass Formation Psychosis - Ψύχωση Σχηματισμού Μάζας

 

Ο καθηγητής Mattias Desmet μιλά για το έργο του συνδέοντας ιστορικά επεισόδια του παρελθόντος αυτού που ονομάζεται «Σχηματισμός Μάζας» (γνωστό και ως Mass Psychosis) και τρέχοντα γεγονότα. Οι κίνδυνοι είναι τόσο σοβαροί όσο προκύπτουν. Εκτός κι αν κάποιοι γενναίοι και θαρραλέοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σηκωθούν και να πουν "Δεν συμφωνώ!" Η ιστορία υποδηλώνει ότι θα καταλήξουμε σε ένα πλήρως ολοκληρωτικό καθεστώς.  Αυτός είναι ένας σκοτεινός δρόμος. Αναπόφευκτα οδηγεί σε μαζικές απώλειες και φρικαλεότητες. Τελικά όλα τα ολοκληρωτικά συστήματα καταλήγουν στη δική τους καταστροφή.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, έχω αφιερώσει χρόνο ερευνώντας και μιλώντας για τη θεωρία της μαζικής ψύχωσης. Τα περισσότερα από αυτά που έμαθα προέρχονται από τον Δρ Mattias Desmet, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι αυτή η μορφή μαζικής ύπνωσης, της τρέλας του πλήθους, μπορεί να ευθύνεται για το περίεργο φαινόμενο περίπου 20-30% του πληθυσμού στον δυτικό κόσμο να γοητεύεται με τα Noble Lies και την κυρίαρχη αφήγηση σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των γενετικών εμβολίων, και τα οποία διαδίδονται και επιβάλλονται από πολιτικούς, γραφειοκράτες της επιστήμης, φαρμακευτικές εταιρείες και κληρονομικά μέσα ενημέρωσης.


Αυτό που παρατηρεί κανείς με τη μαζική ύπνωση είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι εντελώς ανίκανο να επεξεργαστεί νέα επιστημονικά δεδομένα και γεγονότα που αποδεικνύουν ότι έχουν παραπλανηθεί σχετικά με την αποτελεσματικότητα και τις αρνητικές επιπτώσεις της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, των περιορισμών και των γενετικών εμβολίων που προκαλούν στους ανθρώπους σώματα για να παράγουν μεγάλες ποσότητες βιολογικά ενεργής πρωτεΐνης Spike του κορωνοϊού.


Αυτοί που υπνωτίζονται από αυτή τη διαδικασία δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα ψέματα και τις παραποιήσεις με τις οποίες βομβαρδίζονται σε καθημερινή βάση και επιτίθενται ενεργά σε όποιον έχει το θράσος να μοιραστεί μαζί τους πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με την προπαγάνδα που έχουν αρχίσει να αγκαλιάζουν. Και για εκείνους των οποίων οι οικογένειες και τα κοινωνικά δίκτυα έχουν διαλυθεί από αυτή τη διαδικασία, και που βρίσκουν ότι στενοί συγγενείς και φίλοι τους έχουν φανταστεί επειδή αμφισβητούν την επίσημα επικυρωμένη «αλήθεια» και ακολουθούν πραγματικά την επιστημονική βιβλιογραφία, αυτό μπορεί να είναι μια πηγή βαθιά αγωνία, λύπη και ψυχολογικό πόνο.


Έχοντας αυτές τις ψυχές κατά νου, συμπεριέλαβα μια συζήτηση για τη θεωρία σχηματισμού μάζας του Δρ. Ματίας Ντεσμέτ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ομιλίας που έδωσα στην Τάμπα της Φλόριντα σε ένα κοινό περίπου 2.000 ατόμων. Καθώς κοίταξα έξω στο κοινό και μίλησα, μπορούσα να δω ανακούφιση σε πολλά πρόσωπα, ακόμη και δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια των στωικών ανδρών.


Άγνωστος σε μένα, κάποιος ηχογράφησε την ομιλία και προσάρτησε το φωνητικό κομμάτι σε μια σειρά από χαλαρωτικές εικόνες φυσικών τοπίων, δημιουργώντας ένα βίντεο που έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο. Ένας σύνδεσμος προς το βίντεο, καθώς και ορισμένες σημειώσεις για διευκρίνιση και συμπλήρωση της ομιλίας επισυνάπτονται παρακάτω. Πολλοί μου είπαν ότι το βρίσκουν πολύ θεραπευτικό. Ελπίζω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης.


Μια σύντομη επισκόπηση του Μαζικού Σχηματισμού, η οποία αναπτύχθηκε από τον Δρ. Mattias Desmet. Είναι ψυχολόγος και στατιστικολόγος. Είναι στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο. Νομίζω ότι ο Δρ Ματίας ενδιαφέρεται για αυτό που συμβαίνει και τα ονομάζει αυτά τα φαινόμενα:


  • ΨΥΧΩΣΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΑΖΑΣ


Έτσι, όταν λέει σχηματισμός «μάζας», μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό ισοδύναμο με σχηματισμό «πλήθους». Κάποιος μπορεί να το σκεφτεί ως εξής:


  • ΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ

Οι συνθήκες για τη δημιουργία ψύχωσης μαζικού σχηματισμού περιλαμβάνουν την έλλειψη κοινωνικής σύνδεσης και δημιουργίας νοημάτων, καθώς και μεγάλες ποσότητες λανθάνοντος άγχους και παθητικής επιθετικότητας. Όταν οι άνθρωποι κατακλύζονται από μια αφήγηση που παρουσιάζει ένα εύλογο «αντικείμενο άγχους» και μια στρατηγική για την αντιμετώπισή του, τότε πολλά άτομα συγκεντρώνονται για να πολεμήσουν το αντικείμενο με μια συλλογική μοναχικότητα. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να σταματήσουν να εστιάζουν στα δικά τους προβλήματα, αποφεύγοντας την προσωπική ψυχική αγωνία. Αντίθετα, εστιάζουν όλη τους τη σκέψη και την ενέργειά τους σε αυτό το νέο αντικείμενο.


Καθώς ο σχηματισμός μάζας προχωρά, η ομάδα δένεται και συνδέεται όλο και περισσότερο. Το πεδίο προσοχής τους στενεύει και δεν μπορούν να εξετάσουν εναλλακτικές απόψεις. Οι ηγέτες του κινήματος είναι σεβαστοί, ανίκανοι να κάνουν κανένα κακό. 


Αν αφεθεί αμείωτη, μια κοινωνία υπό το ξόρκι του μαζικού σχηματισμού θα υποστηρίξει μια ολοκληρωτική δομή διακυβέρνησης ικανή για αδιανόητες κατά τα άλλα φρικαλεότητες, προκειμένου να διατηρήσει τη συμμόρφωση. Σημείωση: ο σχηματισμός μάζας διαφέρει από την ομαδική σκέψη. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι να διορθώσετε την ομαδική σκέψη φέρνοντας απλώς φωνές που διαφωνούν και φροντίζοντας να τους παρέχονται πλατφόρμες. Δεν είναι τόσο εύκολο με το σχηματισμό μάζας. Ακόμη και όταν η αφήγηση καταρρέει, οι ρωγμές στη στρατηγική σαφώς δεν λύνουν το πρόβλημα, το υπνωτισμένο πλήθος δεν μπορεί να απελευθερωθεί από την αφήγηση. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει τώρα με τον COVID-19. Η λύση για όσους έχουν τον έλεγχο της αφήγησης είναι να παράγουν όλο και μεγαλύτερα ψέματα για να στηρίξουν τη λύση. Όσοι ελέγχονται από μαζικό σχηματισμό δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τη λογική για να απελευθερωθούν από την ομαδική αφήγηση.


Φυσικά, το προφανές παράδειγμα μαζικής διαμόρφωσης είναι η Γερμανία στις δεκαετίες του 1930 και του 1940. Πώς θα μπορούσε ο γερμανικός λαός που ήταν πολύ μορφωμένος, πολύ φιλελεύθερος με την κλασική έννοια; δυτικοί σκεπτόμενοι άνθρωποι… πώς θα μπορούσαν να τρελαθούν τόσο και να κάνουν αυτό που έκαναν στους Εβραίους; Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Σε πολιτισμένο λαό; Ένας ηγέτης ενός κινήματος μαζικών σχηματισμών θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να συνεχίσει να αντλεί την ομάδα με νέες πληροφορίες στις οποίες θα επικεντρωθεί. Στην περίπτωση του COVID-19, μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον όρο «φόβος πορνό». Οι ηγέτες, μέσω των κύριων μέσων ενημέρωσης και των κυβερνητικών καναλιών τροφοδοτούν συνεχώς το «θηρίο» με περισσότερα μηνύματα που εστιάζουν και υπνωτίζουν περαιτέρω τους οπαδούς τους.


Μελέτες προτείνουν ότι ο σχηματισμός μάζας ακολουθεί μια γενική κατανομή:


  • Το 30% υφίσταται πλύση εγκεφάλου, υπνωτισμένο, κατηχημένο από την ομαδική αφήγηση


  • Το 40% στη μέση είναι πειστικό και μπορεί να ακολουθήσει εάν δεν γίνει αντιληπτή κάποια αξιόλογη εναλλακτική


  • Το 30% παλεύει ενάντια στην αφήγηση.


Εκείνοι που επαναστατούν και παλεύουν ενάντια στην αφήγηση, γίνονται εχθροί των πλυμένων εγκεφάλου και πρωταρχικός στόχος επιθετικότητας.


Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπιστεί ο σχηματισμός μάζας είναι να συνεχίσουν να μιλούν εναντίον της αφήγησης, κάτι που βοηθά να σπάσει η ύπνωση ορισμένων από την ομάδα που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου καθώς και να πείσει τους πειστικούς μεσαίους να επιλέξουν τη λογική από την ασυνείδητη.


Ο Δρ Ντεσμέτ προτείνει ότι για κάτι τόσο μεγάλο όσο το COVID-19, ο μόνος τρόπος να σπάσει η ψύχωση του μαζικού σχηματισμού είναι να δώσει στο πλήθος κάτι μεγαλύτερο στο οποίο να επικεντρωθεί. Πιστεύει ότι ο ολοκληρωτισμός μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Φυσικά, μετά το COVID-19, ο παγκόσμιος ολοκληρωτισμός μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ζήτημα της εποχής μας.  


Πνευματικά δικαιώματα © 2021, Robert W. Malone, MD, MS





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ