Donald Trump - H Meghan Markle χρησιμοποιεί τον πρίγκιπα Harry



O πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump αναφερόμενος στην  Μέγκαν Μαρκλ  είπε ότι αυτή χρησιμοποίησε «φρικτά» τον πρίγκιπα Χάρι



Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε τη δήλωση για τη Μέγκαν Μαρκλ σε συνέντευξή του την Τετάρτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Nigel Farage. 

Είπε ότι ήταν «πολύ ασεβής προς τη βασιλική οικογένεια και κυρίως προς τη βασίλισσα» και ότι έχει χρησιμοποιήσει «φρικτά» τον πρίγκιπα Χάρι, όπως αναφέρει η Guardian .


"Δεν είμαι θαυμαστής της. Δεν ήμουν από την πρώτη μέρα. Νομίζω ότι ο Χάρι έχει χρησιμοποιηθεί φρικτά και νομίζω ότι κάποια μέρα θα το μετανιώσει", είπε ο Τραμπ σε μια ευρεία συνέντευξη που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στο GB News. .


"Νομίζω ότι ο Χάρι χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιήθηκε τρομερά. Νομίζω ότι έχει καταστρέψει τη σχέση του με την οικογένειά του και βλάπτει τη βασίλισσα."


Ο Τραμπ εξέφρασε επίσης την προσοχή της Μαρκλ που χρησιμοποίησε τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ σε μια ανοιχτή επιστολή προς τους κορυφαίους ηγέτες του Κογκρέσου που υποστήριζαν την οικογενειακή άδεια μετ' αποδοχών στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η επιστολή — με την υπογραφή «Meghan, The Duchess of Sussex» και τυπωμένη στο επιστολόχαρτο «From the Office of the Duke and Duchess of Sussex» — αναφερόταν στα tweets του Οκτωβρίου από τον βουλευτή Eric Swalwell, R-Calif.


«Προσπαθεί να κάνει πράγματα που πιστεύω ότι είναι πολύ ακατάλληλα», είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι η Μαρκλ είναι «πολύ ασεβής προς τη βασιλική οικογένεια και το πιο σημαντικό προς τη βασίλισσα».


Ο Τραμπ επαίνεσε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', αποκαλώντας την «υπέροχη γυναίκα, πολύ σπουδαίο άτομο και ιστορικό πρόσωπο».


Στη συνέντευξη ο Τραμπ  μιλά ακόμα για το Black live Matters,  τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, τη μεταναστευτική κρίση στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το antifa και το πολιτικό του μέλλον.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ