Ο FDA ζητά την μη αποδέσμευση των δεδομένων του εμβολίου της Pfizer πριν το 2076

 

Ο αμερικάνικος οργανισμός FDA (Food & Drug Administration) ζητά από τον ομοσπονδιακό δικαστή να του επιτρέψει μέχρι το έτος 2076 να μην αποδεσμεύσει πλήρως τα δεδομένα εμβολίου της Pfizer για τον COVID-19


Η κυβέρνηση της Fed προστατεύει την Pfizer από την ευθύνη. Του δίνει δισεκατομμύρια δολάρια. Υποχρεώνει τους Αμερικανούς να πάρουν το προϊόν της. Αλλά δεν θα σας αφήσει να δείτε τα δεδομένα που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Για ποιον δουλεύει η κυβέρνηση;


Ο FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή να κάνει το κοινό να περιμένει μέχρι το έτος 2076 για να αποκαλύψει όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες στις οποίες βασίστηκε για την αδειοδότηση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. Αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Θέλει 55 χρόνια για να δώσει αυτές τις πληροφορίες στο κοινό. 


Ό FDA έχει υποσχεθεί επανειλημμένα « πλήρη διαφάνεια » όσον αφορά τα εμβόλια Covid-19, συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης της «δέσμευσης του FDA για διαφάνεια » κατά την αδειοδότηση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. 


Έχοντας κατά νου αυτή την υπόσχεση, τον Αύγουστο και αμέσως μετά την έγκριση του εμβολίου, περισσότεροι από 30 ακαδημαϊκοί, καθηγητές και επιστήμονες από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια αυτής της χώρας ζήτησαν τα δεδομένα και τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν στον FDA από την Pfizer για την αδειοδότηση του εμβολίου της για τον COVID-19. 

Η απάντηση του FDA ήταν αρνητική . 

Έτσι, τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία μου υπέβαλε μήνυση κατά του FDA για λογαριασμό αυτής της ομάδας για να απαιτήσει αυτές τις πληροφορίες. Μέχρι σήμερα, σχεδόν τρεις μήνες αφότου αδειοδοτήθηκε το εμβόλιο της Pfizer, η FDA εξακολουθεί να μην έχει κυκλοφορήσει ούτε μία σελίδα. 

Αντίθετα, πριν από δύο ημέρες, ο FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή να του δώσει προθεσμία μέχρι το 2076 για να κοινοποιήσει πλήρως αυτές τις πληροφορίες. 

Ο FDA ζήτησε από τον δικαστή να του επιτρέψει να παράσχει τις 329.000+ σελίδες των εγγράφων που παρείχε η Pfizer στον FDA για άδεια χρήσης του εμβολίου της με ρυθμό 500 σελίδων το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγωγή του δεν θα ολοκληρωνόταν νωρίτερα από το 2076. 

Η υπόσχεση του FDA για διαφάνεια αποδεικνύεται ψευδής...


Ο FDA χρειάστηκε ακριβώς 108 ημέρες από τη στιγμή που η Pfizer άρχισε να παράγει τα αρχεία για αδειοδότηση (στις 7 Μαΐου 2021) έως τη στιγμή που η FDA αδειοδότησε το εμβόλιο Pfizer (στις 23 Αυγούστου 2021). Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο FDA, διεξήγαγε μια έντονη, ισχυρή, ενδελεχή και πλήρη επανεξέταση και ανάλυση αυτών των εγγράφων προκειμένου να διασφαλίσει ότι το εμβόλιο Pfizer ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό για αδειοδότηση. 

Ενώ μπόρεσε να πραγματοποιήσει την εντατική εξέταση των εγγράφων της Pfizer σε 108 ημέρες, τώρα ζητά περισσότερες από 20.000 ημέρες για να διαθέσει αυτά τα έγγραφα στο κοινό. 


Οπως είναι εμφανές, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ προστατεύει την Pfizer από την ευθύνη 

Της δίνει δισεκατομμύρια δολάρια . 

Υποχρεώνει τους Αμερικανούς να πάρουν το προϊόν της . 

Αλλά δεν θα σας επιτρέψει να δείτε τα δεδομένα που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος της. 

Για ποιον δουλεύει άραγε η κυβέρνηση; 

Το δίδαγμα για άλλη μια φορά είναι ότι τα ατομικά και τα ατομικά δικαιώματα δεν πρέπει ποτέ να εξαρτώνται από μια ιατρική διαδικασία.   

Όλοι όσοι θέλουν να εμβολιαστούν και να ενισχυθούν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Αλλά κανείς δεν πρέπει να εξαναγκαστεί από την κυβέρνηση να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε ιατρική διαδικασία και μάλιστα όταν αυτή αποκρύπτει τις πλήρεις πληροφορίες στις οποίες στηρίχθηκε για την αδειοδότηση της μέχρι το έτος 2076!


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ