Σκύλος φάντασμα εμφανίζεται σε βίντεο απο κάμερα ασφαλείας στην Αυστραλία

 

Εκπληκτος ο Αυστραλός Τζέικ Ντε Μάρκο  ταράχτηκε όταν εμφανίστηκε ένα ανατριχιαστικό κλιπ CCTV που δείχνει το κατοικίδιο κουτάβι του τον Ράιντερ να παίζει με ένα σκυλί φάντασμα στην αυλή του στη Μελβούρνη.


Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του «Pet Sematary», που αναδημοσιεύτηκε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Caters , δείχνει τον Ράιντερ να κυνηγάει μια ημιδιαφανή λευκή σκυλίτσα τριγύρω σε μια περιφραγμένη περιοχή. Τα δύο σκυλάκια εμφανίζονται παιχνιδιάρικα να γλεντάνε δίπλα σε ένα συντριβάνι προτού ο υποτιθέμενος φίλος φάντασμα του Ράιντερ βγει από το πλαίσιο.


Ο DeMarco, 38 ετών, είπε στην Caters ότι σοκαρίστηκε ιδιαίτερα όταν είδε το δεύτερο σκυλί στην αυλή του - το οποίο ασφαλίζεται από έναν κλειδωμένο ψηλό φράχτη, και ως εκ τούτου είναι αδύνατο να τον προσπεράσει ένας σκύλος.


Μόλις εντόπισε το παράξενο βίντεο, ο φοβισμένος πατέρας δύο παιδιών έτρεξε έξω για να προσπαθήσει να εντοπίσει τον παραφυσικό συμπαίκτη του Ράιντερ. Ωστόσο, μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο σκύλος «Κάσπερ» φαίνεται να είχε εξαφανιστεί.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια υποτιθέμενη φασματική οντότητα καταγράφεται στην κάμερα.


Τον Φεβρουάριο, οι εξερευνητές των πόλεων τρόμαξαν όταν αντιμετώπισαν μια μυστηριώδη φιγούρα που εξαφανιζόταν ενώ μελετούσαν ένα εγκαταλελειμμένο γηροκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ