37χρονος πεθαίνει μετά από τεστ PCR στην Τουρκία


Ο 37χρονος Μetsmet Şener πεθαίνει ενώ έκανε μια εξέταση PCR  στο Κρατικό Νοσοκομείο Samsun Gazi στην Τουρκία


Ο Μetsmet Şener, επισκέφθηκε το κρατικό νοσοκομείο Samsun Gazi με τη σύζυγό της Mehtap Şener με την υποψία του Covid-19. 

Ο άνδρας όμως κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης PCR που πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες υγείας. 

Σύμφωνα με τη δήλωση της συζύγου του Mehtap Şener , ο Μetsmet Şener , εμφάνισε μώλωπες μετά την εισαγωγή του τεστ PCR στη μύτη του και δεν μπορούσε να σωθεί παρά τις επεμβάσεις.

Στο νοσοκομείο, κατέγραψαν ότι «ήρθε με ασθενοφόρο και είχε καρδιακή πάθηση» ενώ εκείνος έφθασε περπατώντας

Μιλώντας μετά το θάνατο του Μetsmet Şener, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν θετικό, η σύζυγός του Mehtap Şener είπε: "Όταν έκανε το τεστ Covid, τίποτα δεν συνέβη στο λαιμό του. Ενώ αυτό γινόταν από τη μύτη του, άρχισε να βγαίνει αφρός από το λαιμό του . Έπεσε στο έδαφος. Υπάρχει αμέλεια σε αυτό το περιστατικό. Έμεινα με δύο παιδιά. Λάθος παρέμβαση. Δεν είχε τίποτα πριν από τη δοκιμή. Ακόμη και οι γείτονες είπαν ότι ήταν σοκαρισμένοι. Πήγαμε στο νοσοκομείο με χαμόγελο . Ο άνδρας μου  ήταν θετικός και εγώ αρνητική. Έστειλαν το σώμα του άνδρα μου στην Ιατροδικαστική για νεκροψία. Πήγαμε στο νοσοκομείο με την υποψία του Covid. Αλλά μετά το θάνατο το νοσοκομείο ανέφερε τον ισχυρισμό καρδιακής νόσου. Είπαν ότι ήρθε με ασθενοφόρο.  Έβαλαν τέτοιες πληροφορίες στην έκθεση ως καρδιοπάθεια. Θα είμαι ο ενάγων ». είπε.


Από την άλλη πλευρά, η αιτία θανάτου του Μetsmet Şener, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια της δοκιμής PCR , θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα της νεκροψίας.


Το υπουργείο Υγείας δεν έχει κάνει ακόμη καμία δήλωση για το θέμα.


Πηγή: Samsun Kent News


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ