O Pierce Morgan χάνει τη δουλειά του μετά τα σχόλιά του για τη Meghan Markle στο ITV

 

Ο Pierce Morgan βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής έχασε τη δουλειά του στο Good Morning Britain της ITV μετά από τα επικριτικό σχόλιά του σχετικά με τη συνέντευξη των Μeghan & Harry στην Opra Winfrey και την παρέμβαση της Μeghan Markle στο ITV


Ο 55χρονος Morgan, αποχώρησε από την Good Morning Britain της ITV την Τρίτη μετά από  αντιδράσεις στα σχόλιά του σχετικά με τη συνέντευξη της Meghan Markle στην Opra Winfrey, στην οποία αποκάλυψε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας μετά το γάμο της με το Ηarry στη Βρετανία.


  • Tι είπε ο  Pierce Morgan

«Τη Δευτέρα, είπα ότι δεν πίστεψα τη Meghan Markle στη συνέντευξή της στην Oprah. Είχα χρόνο να σκεφτώ αυτήν την άποψη και ακόμα δεν το κάνω. Αν το κάνατε, εντάξει », είπε ο Morgan σε ένα χαρακτηριστικό μαχητικό Tweet την Τετάρτη το πρωί.


«Η ελευθερία του λόγου είναι ένας λόφος στον οποίο χαίρομαι να πεθάνω. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και το μίσος. Είμαι έτοιμος να περάσω περισσότερο χρόνο με τις απόψεις μου », είπε στους 7,8 εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter, και πρόσθεσε μια φωτογραφία του Winston Churchill με ένα απόσπασμα για την ελεύθερη ομιλία.


Σε μια επικριτική συνέντευξη για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας με παράδοση, η Meghan, που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι το 2018, δήλωσε ότι η βασιλική οικογένεια είχε απορρίψει τις εκκλήσεις της για υποστήριξη της ψυχικής υγείας της.


Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που είναι μικτή φυλή, είπε επίσης ότι κάποιος από τη  βασιλική οικογένεια  είχε θέσει ερωτήσεις σχετικά με το χρώμα του δέρματος του αγέννητου γιου της.


Το πρωί μετά τη συνέντευξη που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση, ο Μόργκαν είπε στο Good Morning Britain, ανάμεσα σε μια σειρά άλλων σχολίων, ότι δεν πίστευε ούτε μια λέξη από αυτά που είπε ο Meghan και σε  ένα Tweet, την ονόμασε «Πριγκίπισσα Πινόκιο».


Το επόμενο πρωί, αποχώρησε από το δυναμικό του live προγράμματος όταν επικρίθηκε από έναν συμπαρουσιαστή για τη στάση του. 


Αργότερα εκείνη την ημέρα, το ITV ανακοίνωσε την αποχώρησή του.


Ο Μόργκαν είπε στους δημοσιογράφους ότι πίστευε ότι η συνέντευξη της Μέγκαν είχε καταστρέψει τη μοναρχία και τη βασίλισσα Ελισάβετ σε μια εποχή που ο 99χρονος σύζυγός της Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο, το οποίο είπε ότι ήταν «ανεπίτρεπτο».


«Αν πρέπει να πέσω στο στο σπαθί μου για να εκφράσω μια ειλικρινά γνώμη για την Meghan Markle ας είναι έτσι», είπε. 


Νωρίτερα και πριν την αποχώρηση του παρουσιαστή του Good Morning Britain, η Μegan Markle, είχε υποβάλει καταγγελία στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV  διαμαρτυρόμενη επίσημα για τα σχόλια του Morgan ότι "δεν πίστευε ούτε μια λέξη" της συνέντευξής της στην Oprah Winfrey .


Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έσπασε τη σιωπή του εκδίδοντας δήλωση ως απάντηση στη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν.


Ανέφερε ότι τα ζητήματα που τέθηκαν ειδικά για τη φυλή, ήταν «ανησυχητικά» και θα αντιμετωπιστούν από τη Βασίλισσα και την οικογένειά της ιδιωτικά.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ