Meghan Markle - Κατά μέτωπον επίθεση στο παλάτι

 

Κατά μέτωπον επίθεση στο παλάτι κάνει η Meghan Markle λίγο μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών βασιλικών εργαζομένων σε βάρος της για bullying 


Μετά τις φήμες περί bullying της Meghan σε υπαλλήλους της και την ανακοίνωση του Παλατιού ότι θα ερευνήσει τις καταγγελίες διότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, η Meghan στρέφεται για ακόμη μία φορά κατά του παλατιού και κατηγορεί ανοιχτά πλέον τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Συγκεκριμένα, θεωρεί ότι η Kate Middleton και η Camilla Parker Bowls, είναι οι άνθρωποι που βοήθησαν στη διάδοση ψευδών ειδήσεων γύρω από το άτομό της, ενώ τα πυρά της φθάνουν ακόμα και στον Κάρολο!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστορία που είχε διαρρεύσει το 2018, όταν η Kate είχε αποχωρήσει κλαίγοντας από την πρόβα του φορέματός της, λίγο πριν τον γάμο της Meghan και του Harry. Ένα περιστατικό που σύμφωνα με τη Meghan, διέδωσε η Kate μέσω του… προσωπικού της, προκειμένου να δημιουργήσει κακή εντύπωση για τη νύφη της!


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Kate είχε δώσει το ελεύθερο στους υπαλλήλους της να διαρρέουν διάφορα περιστατικά που αφορούσαν στη Meghan και τον Harry.


Να σημειώσουμε ότι σήμερα αναμένεται η πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey, η οποία χαρακτηρίστηκε από έναν βασιλικό παρατηρητή ως μια μορφή εκδίκησης κατά της  βρετανικής μοναρχίας, που θα μπορούσε να βλάψει τη βασιλική οικογένεια. 


Αρνητικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι η συνέντευξη παρουσιάζεται σε μια δύσκολη στιγμή για τη βασιλική οικογένεια, την ώρα που ο 99χρονος παππούς του Χάρι πρίγκιπας Φίλιππος μόλις υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς


Την ίδια ημέρα με την εκπομπή, τα μέλη της οικογένειας της Βασίλισσας Ελισάβετ θα δώσουν ένα τηλεοπτικό μήνυμα για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας  για να γιορτάσουν το θάρρος και την ανθεκτικότητα του βρετανικού λαού και το πως οι κοινότητες έχουν συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.


Η συνέντευξη Winfrey πρόκειται να μεταδοθεί στη Βρετανία τη Δευτέρα, καθώς και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ