Meghan Markle - "Το παλάτι αρνήθηκε να κάνει πρίγκιπα τον Archie"



 

Η Meghan Markle, σύζυγος του πρίγκιπα Harry, δήλωσε στην πολυσυζητημένη συνέντευξή της Opra Winfrey, ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια αρνήθηκε να κάνει τον γιο της Archie έναν πρίγκιπα εν μέρει λόγω συνομιλιών σχετικά με το πόσο έγχρωμο μπορεί να είναι το δέρμα του.


«Δεν ήθελαν να είναι πρίγκιπας ή πριγκίπισσα, χωρίς να ξέρουν ποιο θα ήταν το φύλο, το οποίο θα ήταν διαφορετικό από το πρωτόκολλο και ότι δεν πρόκειται να λάβει ασφάλεια», δήλωσε η Meghan στη συνέντευξή της στο CBS αργά την Κυριακή.


«Τους μήνες που ήμουν έγκυος, σχεδόν την ίδια ώρα, είχαμε παράλληλα τη συζήτηση, δεν θα μας δοθεί ασφάλεια, δεν θα μας δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες και συνομιλίες σχετικά με το πόσο έγχρωμο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί. " είπε η Μeghan αποδίδοντας το γεγονός σε ρατσιστική συμπεριφορά του παλατιού, προφανώς επιχειρώντας να προσδεθεί στο άρμα του "black live matters"


Στην ερώτηση της Opra Winfrey για το ποιός της είπε κάτι τέτοιο η Μέγκαν δεν απάντησε «Νομίζω ότι θα ήταν πολύ επιζήμιο γι αυτούς»  είπε  αμήχανα 


Η αλήθεια όμως είναι ότι πολλά μέλη και παιδιά της βασιλικής οικογένεια δεν έχουν πάρει τίτλους, όπως η πριγκίπισσα  Άννα δεν ήθελε τίτλους για τα παιδιά της, επίσης  τα παιδιά του Prince Edward δεν είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα και ο γιος της πριγκίπισσας Eugenie δεν έχει τίτλο άρα αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ρατσισμό.

Ολοι οι εξάδελφοι του Χάρι δεν έχουν τίτλους (Peter, Zara, James, Louise.) και άλλωστε ο γιος του θα κληρονομήσει αυτόματα το Dukedom του και θα γίνει Δούκας του Sussex, τίτλος που είναι υψηλότερος από τον Πρίγκιπα.


Σύμφωνα με το πρωτόκολλο η βασίλισσα μπορεί να προσφέρει τίτλους στα παιδιά των παιδιών της αλλά μόνο στα μεγαλύτερα εγγόνια της Κάποτε  μόνο ο μεγαλύτερος γιος του William θα μπορούσε να τους πάρει, αλλά αυτό άλλαξε το 2012 για να ισχύσει για όλα τα παιδιά του




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ