HARRY ΚΑΙ MEGHAN ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ OPRAΗ

 

Μια συνέντευξη δύο ωρών στην Oprah Winfrey έδωσαν ο  Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, μιλώντας για τη ζωή τους στο κοινό και γιατί τελικά αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.  


Η πρεμιέρα της συνέντευξης "Oprah With Meghan and Harry", για την οποία η Oprah λέει ότι κανένα θέμα δεν ήταν όριο, θα παρουσιαστεί  στις 7 Μαρτίου στις 8 μ.μ.  στο τηλεοπτικό κανάλι CBS.

Σε δύο κλιπ των 30 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε η CBS, ο Χάρι λέει ότι φοβόταν ότι η ιστορία με τη μητέρα του "επαναλαμβάνεται" γι αυτό και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα, σε μια εμφανή προσπάθεια ταύτισης της Μέγκαν με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα  Νταϊάνα...

Ο πρίγκιπας Χάρι σε προηγούμενη συνέντευξη, είπε ότι αποχώρησε από τα βασιλικά καθήκοντα για να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από το «τοξικό» περιβάλλον και την πίεση που δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Τύπο.

Η Oprah Winfrey είναι προσωπική φίλη της Meghan και παρακολούθησε το γάμο του ζευγαριού το 2018.


Στην πλήρη συνέντευξη, η Meghan και ο Harry μιλούν για τη μετακίνησή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι και για τα μελλοντικά τους σχέδια, σύμφωνα με το CBS.

Ταυτόχρονα στη Βρετανία ξεσπά ένα νέο σκάνδαλο με καταγγελίες εργαζομένων στο παλάτι του Μπάκιγχαμ που υποστηρίζουν ότι τους είχαν δεχθεί σφοδρές επιθέσεις από τη Meghan Markle όταν το ζευγάρι βρισκόταν στη Βρετανία. Για το θέμα γίνεται έρευνα από το Μπάκιγχαμ


Δεν είναι γνωστό εάν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan ενημέρωσαν τη βασιλική οικογένεια  για τα σχέδιά τους για τη συνέντευξη. 

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν. 

Την ίδια ημέρα αναμένεται και η καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη τύπου της βασιλικής οικογένειας



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ