Ο Donald Trump θα επισκεφθεί τα νότια σύνορα των ΗΠΑ

 

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι σκέφτεται να επισκεφθεί τα νότια σύνορα για να εξετάσει την εισροή μετανάστευσης τις επόμενες δύο εβδομάδες


Ο κ. Τραμπ είπε στο Fox News ότι σκέφτεται να μεταβεί στα σύνορα κάποτε «τις επόμενες δύο εβδομάδες» και αισθάνεται σαν να το οφείλει στους αξιωματούχους των Τελωνείων και της Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ που όπως είπε του ζήτησαν να τους επισκεφθεί.


«Χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι έρχονται τώρα καθώς μιλάμε», είπε ο κ. Τραμπ στο Fox News. «Και θα έχεις εκατομμύρια ανθρώπους να φθάνουν στη χώρα μας και θα καταστρέψουν τη χώρα μας. Δεν ξέρω τι κάνουν και τι δεν κάνουν. Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Θα ήθελα να μην συμμετέχω. Κάποιος άλλος υποτίθεται ότι το κάνει. "


Ο Τράμπ σε ερώτηση αν πίστευε ότι θα πάει στα σύνορα πριν από τον Πρόεδρο Μπάιντεν, ο κ. Τραμπ είπε ότι δεν ψάχνει για διαγωνισμό με τον κ. Μπάιντεν, αλλά λύση για τα προβλήματα που βλέπει στα σύνορα.


«Λοιπόν, δεν θέλω να κάνω αγώνα, θέλω να λύσω ένα πρόβλημα», είπε ο κ. Τραμπ. «Αυτό θα καταστρέψει τη χώρα μας. Έχουμε - πιθανώς εκατομμύρια ανθρώπου που έρχονται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και αυτοί είναι άνθρωποι που σε μεγάλο βαθμό δεν είναι άνθρωποι που θέλουμε στη χώρα μας. Έρχονται εγκληματίες, έρχονται δολοφόνοι, βιαστές, εμπόροι ναρκωτικών.


Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Μπάιντεν είπε ότι η αύξηση των διερχομένων από τα σύνορα, «συμβαίνει κάθε χρόνο» και ανέθεσε στην Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις να προσπαθήσει να πείσει τις χώρες του Μεξικού και της Κεντρικής Αμερικής να κάνουν περισσότερα για να σταματήσουν την εισροή ανθρώπων που κατευθύνονται προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ