O DONALD TRUMP ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ SUPER PAC ΣΤΟ MAR-A-LAGO

 

Ο πρόεδρος Donald Trump  σε μια πολύωρη συνάντηση στο κτήμα του Mar-a-Lago  την Πέμπτη, δήλωσε στους πολιτικούς συμβούλους του, ότι επέλεξε τον επί πολλά χρόνια συνεργάτη του, τον Corey Lewandowski, για να διοικήσει ένα ακόμη PAC που θα σχηματιστεί ως μέρος του αναπτυσσόμενου πολιτικού μηχανισμού του 


Στη συνάντηση ο Trump συγκέντρωσε τους κορυφαίους πολιτικούς υπολοχαγούς του, μεταξύ των οποίων ο Donald Trump o νεώτερος, ο πρώην διευθυντής της εκστρατείας Bill Stepien, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της εκστρατείας Justin Clark,  ο πρώην διευθυντής της εκστρατείας Brad Parscale, ο πρώην διευθυντής κοινωνικών μέσων του Λευκού Οίκου Dan Scavino και ο ανώτερος σύμβουλος Jason Miller Ο Alex Cannon, ένας δικηγόρος που συμβουλεύει την ομάδα του Trump, ήταν επίσης παρών.

 Ο Lewandowski, ήταν πρώην διευθυντής καμπάνιας για την εκλογή Trump το 2016. 

Σε δήλωση, ο εκπρόσωπος του Trump Τζέισον Μίλερ δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική του επιχείρηση "τις επόμενες εβδομάδες".

«Οι υποστηρικτές και οι υποψήφιοι της MAGA που υποστηρίζουν την ατζέντα του Προέδρου Trump's America First θα εντυπωσιαστούν με την ανάπτυξη της πολιτικής επιχείρησης εδώ», δήλωσε ο Μίλερ. «Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις της πλήρους ομάδας τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μερικούς πολύ ταλαντούχους πράκτορες που δεν έχουν ακόμη κατονομαστεί. "

Τα σούπερ σχέδια PAC έρχονται καθώς ο Τραμπ ξαναεμφανίζεται σταδιακά στο κοινό, ένα μήνα μετά την έξοδο από τον Λευκό Οίκο. Πρόκειται να δώσει ομιλία στο Συνέδριο Πολιτικής Δράσης, την Κυριακή 28-2 , στην πρώτη του μεγάλη εμφάνιση . 

Ο Τραμπ αναμένεται επίσης να εμφανιστεί στο καταφύγιο δωρητών της Δημοκρατίας της Εθνικής Επιτροπής τον Απρίλιο, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ