MITT ROMNEY - O DONALD TRUMP ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ GOP TO 2024



Ο γερουσιαστής της Γιούτα, ο μόνος Ρεπουμπλικανός που ψήφισε για να καταδικάσει τον Τραμπ και στις δύο δίκες κατηγορίας του, δήλωσε ότι αναμένει ότι ο πρώην πρόεδρος θα συνεχίσει να παίζει μεγάλο ρόλο στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, παρόλο που ψηφίστηκε εκτός γραφείου.


O Romney θεωρεί ότι ο Τραμπ θα κερδίσει την υποψηφιότητα για το GOP το 2024 αν το επιδιώξει

«Έχει μακράν την ισχυρότερη φωνή και μεγάλο αντίκτυπο στο κόμα μου», δήλωσε ο Romney σε μια εικονική εκδήλωση των New York Times  DealBook την Τρίτη. "Δεν ξέρω αν σκοπεύει να αγωνιστεί το 2024 ή όχι, αλλά αν το κάνει, είμαι πολύ σίγουρος ότι θα κερδίσει την υποψηφιότητα."


Πράγματι, ο Τραμπ συνέχισε να ασκεί ισχυρή επιρροή στους Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους. Πολλοί από αυτούς, το 46%, δήλωσαν ότι θα εγκαταλείψουν το GOP και θα συμμετάσχουν σε ένα κόμμα υπό την ηγεσία του Τραμπ εάν επρόκειτο να δημιουργήσει ένα τέτοιο,  σύμφωνα με δημοσκόπηση των USA Today / Suffolk που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.


Πρόσφατα ρεπουμπλικάνοι υποστηρικτές του Τραμπ «διαπόμπευσαν» τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Mitt Romney κατά τη διάρκεια πτήσης από το Σολτ Λέικ Σίτι στην Ουάσιγκτον. 

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο στο Twitter δείχνει μια μικρή ομάδα επιβατών που αποκαλεί το Romney «προδότη» κατά την πτήση, ενώ μια γυναίκα φώναξε «Παραιτήσου, Μιτ», κατηγορώντας τον Ρόμνεϊ ότι δεν υπακούει στους Ρεπουμπλικανούς εκλογείς του.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ