ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Ενας νέος μονόλιθος εμφανίστηκε από το πουθενά, αυτή τη φορά στην Τουρκία Το περιστατικό «Monolith», το οποίο αρχικά παρατηρήθηκε στις ΗΠΑ και τη Ρουμανία πριν από μερικούς μήνες,  συνέβη επίσης και στην Şanlıurfa. 


Η μεταλλική στήλη που βρέθηκε κοντά στο Göbeklitepe εξέπληξε τους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας άρχισαν να ερευνούν το μυστικό του μεταλλικού μπλοκ.


Οι κάτοικοι της γειτονιάς που είδαν το μεταλλικό μπλοκ να εμφανίζεται στο χωράφι ανέφεραν την κατάσταση στην χωροφυλακή. 


Οι ομάδες χωροφυλακής, που ήρθαν στην περιοχή μετά από την ειδοποίηση, έλαβαν μέτρα στο περιβάλλον, ενώ οι ομάδες της επαρχιακής διεύθυνσης πολιτισμού και τουρισμού εξέτασαν επίσης το μπλοκ


«αν θέλετε να δείτε το φεγγάρι, κοιτάξτε τον ουρανό» έγραφε πάνω στο μεταλλικό μπλοκ με το αλφάβητο Göktürk.


  • Ποιος το εγκατέλειψε για ποιο σκοπό;


Οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας ξεκίνησαν μια μελέτη για να προσδιορίσουν από ποιον και για ποιο σκοπό τοποθετήθηκε το μεταλλικό μπλοκ, το οποίο τράβηξε την προσοχή με την ομοιότητά του με τους μονόλιθους που βρέθηκαν προηγουμένως στις ΗΠΑ και τη Ρουμανία, και έσπευσαν να δούν το μεταλλικό μπλοκ.


Το μονολιθικό φαινόμενο μαζί με τις εικόνες που έχουν εγγραφεί από το μυστηριώδες μπλοκ στην Şanlıurfa, ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου  όταν ένας ψηλός και λαμπερός μεταλλικός μονόλιθος,  ανακαλύφθηκε τυχαία από αξιωματούχους του εθνικού πάρκου που πραγματοποιούσαν εναέρια καταμέτρηση άγριων προβάτων στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ και προσέλκυσε την προσοχή όλου του κόσμου.


 Μετά τον μονόλιθο στη Γιούτα  που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, ακολούθησε το μυστήριο του μονόλιθου που εμφανίστηκε στη Ρουμανία  όπου όπως ανακοινώθηκε  το γιγαντιαίο μεταλλικό μπλοκ εγκαταλείφθηκε από μια ομάδα Youtubers.





Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ