ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΡΙΛΙΔΗΣ - ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"




 Την αποχώρησή του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο  Δήμος Κυριλίδης ο οποίος και προσχώρησε στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες – Για Την Πατρίδα».



Μετά την δημοσιοποίηση της αποχώρησης, η ΝΔ αποφάσισε να τον οδηγήσει στο πειθαρχικό, διαγράφοντάς τον.


Ο πρώην υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού  Σχεδιασμού της τοπικής οργάνωσης Πέλλας, της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σχετικά με την αποχώρησή του 


"Προχθές, εξέφρασα δημόσια αυτά που εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες συζητούν καθημερινά. Δυστυχώς, η κομματική ηγεσία δεν αφυπνιστηκε, αλλά με παρέπεμψε στο πειθαρχικό ζητώντας την καρατομηση μου, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασα διαφορετική άποψη.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη (το τονιζουμε αυτό) έχει εδώ και πολύ καιρό πάθει vertigo και κινείται αριστερόστροφα, πολύ μακριά από τις παραδοσιακές αξίες που θα έπρεπε να εκφράζει ένα δεξιό κόμμα.

Εδώ και μήνες παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πολιτική προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου, του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με τον δυναμικό του λόγο τολμάει να αναφέρεται σε όλα αυτά που η ηγεσία της δικής μου παράταξης επέλεξε να “ξεχάσει”.

Ως εκ τούτου, ανακοινώνω ότι από σήμερα αποχωρώ από την Νέα Δημοκρατία και προσχωρώ στην παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη, τους “Έλληνες για την Πατρίδα” και θα συνεχίσω τον αγώνα μου για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή μέσα από τον ελπιδοφόρο αυτόν πολιτικό φορέα!» δήλωσε το πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ"






Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ