TO ΤWITTER ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ANTIFA

 

Το Twitter αναστέλλει δημοφιλείς λογαριασμούς Antifa με περισσότερους από 71.000 ακόλουθους μετά από τις ταραχές που σημειώθηκαν την  Ημέρα των Εγκαινίων του νέου Αμερικανού Προέδρου


Σύμφωνα με τη NYP  τουλάχιστον τέσσερις λογαριασμοί που συνδέονται με την μαχητική ομάδα έχουν αφαιρεθεί και βρίσκονται εκτός σύνδεσης - @JewishWorker, @RevAbolition, @RevAbolitionNYC και @TheBaseBK και ο λογαριασμός για το αναρχικό κέντρο στο Bushwick του Μπρούκλιν.


Οι αρχειοθετημένες ιστοσελίδες των λογαριασμών εμφανίζουν περισσότερους από 71.000 ακόλουθους και χρονολογούνται από το 2012.


Οι σελίδες τους ενημερώνονται  πλέον ως "λογαριασμοί σε αναστολή" λόγω παραβίασης των κανόνων του Twitter.


Η Antifa Sacramento απέφυγε την αναστολή της βάσης στο δικό της Twitter.


«Οι σύντροφοί μας με τη βάση (@TheBasebk), ένα αναρχικό κοινωνικό κέντρο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, εδώ και 9 χρόνια, έλαβαν σοβαρά υπόψη αυτό το πράγμα στο Twitter. Φτάνοντας σε μια πλατφόρμα 17 χιλιάδων οπαδών, προχώρησαν σε μια πολύ συγκεκριμένη γραμμή όπου η πολιτική δεν ήταν ποτέ θολή. Σήμερα, το Twitter έβγαλε το λογαριασμό του και τώρα υπάρχει κενό », έγραψε η ομάδα  στο Twitter την Πέμπτη.


Το Twitter κατέβασε λογαριασμούς που ανήκουν σε εξτρεμιστικές ομάδες καθώς επίσης και σε αυτούς που αναπτύσσουν θεωρίες συνωμοσίας μετά την πολιορκία της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Μέχρι τώρα εκκαθαρίστηκαν περισσότεροι από 70.000 λογαριασμοί που σχετίζονται με το QAnon .



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ