ΚΙΝΑ - ΜΕ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟ NEO ΤΕΣΤ COVID-19



Η Κίνα χρησιμοποιεί πρωκτικά επιχρίσματα για να δοκιμάσει τους κατοίκους της για το COVID-19 εν μέσω ενός νέου κύματος της επιδημίας - και οι τοπικοί ειδικοί λένε ότι η μέθοδος είναι ένας πιο ακριβής τρόπος για την ανίχνευση του ιού, σύμφωνα με μια έκθεση.


Η μέθοδος ανίχνευσης derriere χρησιμοποιείται πιο συχνά στο Πεκίνο μετά τον εντοπισμό ενός 9χρονου αγοριού θετικού για την εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα, ανέφερε το Newsweek .


Ωστόσο, τα πρωκτικά επιχρίσματα χρησιμοποιούνται εκεί από πέρυσι, προοριζόμενα για άτομα που ζουν σε σημεία πρόσβασης COVID-19 όπως η Σαγκάη. Τα ρινικά και τα επιχρίσματα του λαιμού όμως παραμένουν οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι λόγω της ευκολίας και της ταχύτητάς τους.


"Φυσικά, τα πρωκτικά επιχρίσματα δεν είναι τόσο βολικά όσο τα επιχρίσματα λαιμού, οπότε χρησιμοποιούνται μόνο σε άτομα σε βασικές περιοχές καραντίνας", δήλωσε ο Λι Τονγκζένγκ του Νοσοκομείου Πεκίνου You'an, σύμφωνα με το Newsweek. "Αυτό θα μειώσει την επιστροφή ψευδών θετικών."




Τα μάκτρα εισάγονται 3 έως 5 εκατοστά 1,2 έως 2 ίντσες μέσα στο ορθό, σύμφωνα με την έξοδο.


Ο Tongzeng είπε ότι η μέθοδος μπορεί να αυξήσει το ποσοστό ανιχνευσιμότητας και να μειώσει τις πιθανότητες λάθους.


«Αυτό που βρήκαμε είναι ότι σε μερικούς μολυσμένους ασθενείς, ο κοροναϊός επιβιώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην πεπτική οδό ή στα περιττώματα από ότι στην αναπνευστική οδό τους», δήλωσε ο Tongzeng .


NYT



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ