MICROSOFT - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ WHATS APP ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ

 

Ενώ η νέα συμφωνία εμπιστευτικότητας του WhatsApp προκάλεσε αντίδραση από τους χρήστες, οι αντίπαλες εφαρμογές επωφελήθηκαν από αυτό και απέκτησαν πολλούς νέους χρήστες. Η Microsoft επίσης δεν παρέμεινε σιωπηλή σε αυτό το ζήτημα και πρότεινε τη χρήση του Skype


Η Microsoft , η οποία επέτρεψε στους χρήστες να παραμείνουν σε επαφή με το MSN Messenger και το Windows Live Messenger για πολλά χρόνια και στη συνέχεια συνέχισε στο Skype , συνέστησε τη δική της εφαρμογή σε χρήστες που εγκατέλειψαν το WhatsApp.


Αναφερόμενη στο Facebook και το WhatsApp σε μια δήλωση που έγινε από τον επίσημο λογαριασμό Twitter του Skype , η Microsoft υπογράμμισε ότι αποδίδει σημασία στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και σημείωσε ότι δεν πωλούν προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Η εταιρεία, η οποία γνωρίζει ότι οι χρήστες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο απόρρητο αυτές τις μέρες, δεν παρέλειψε να παράσχει μια διεύθυνση συνδέσμου που περιγράφει λεπτομερώς τους κανόνες απορρήτου του Skype στο tweet που μοιράστηκε.


  • Τι είπε το Whatsapp;

Το WhatsApp ζητά από τους χρήστες να αποδεχθούν τη νέα συμφωνία απορρήτου έως τις 8 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δεν το παρουσιάζει ως επιλογή και προσπαθεί να αναγκάσει τους χρήστες να το αποδεχτούν. Για το λόγο αυτό, εφαρμογές όπως το Telegram και το Signal μετέτρεψαν αυτήν την κρίση σε ευκαιρία και απέκτησαν πολλούς νέους χρήστες.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ