FBI - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 25ης ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ

 

Το FBI προειδοποιεί ότι η επίκληση της 25ης τροπολογίας «θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια εξέγερση» και «ένοπλες διαμαρτυρίες πριν από τα εγκαίνια για τον Joe Biden »



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εφαρμογή της 25ης τροπολογίας θα μπορούσε να "προκαλέσει τεράστια εξέγερση" καθώς "οι ένοπλες διαμαρτυρίες προγραμματίζονται πριν από τα εγκαίνια", σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το FBI.


Ένα ενημερωτικό δελτίο, που ελήφθη από την ABC , προφανώς επιβεβαιώνει ότι η υπηρεσία επιβολής του νόμου έχει λάβει αναφορές για μια ένοπλη ομάδα που σχεδιάζει να ταξιδέψει στο DC στις 16 Ιανουαρίου.


Τα νέα έρχονται αφότου οι υποστηρικτές του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα προειδοποίησε ότι «εάν το Κογκρέσο επιχειρήσει να αφαιρέσει τον Potus μέσω της 25ης τροπολογίας , θα υπάρξει τεράστια εξέγερση».


Το ενημερωτικό δελτίο αναφέρει επίσης ότι προγραμματίζονται ένοπλες διαμαρτυρίες και στα 50 κρατικά Καπιτώλια, ενώ οι διαδηλώσεις στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ προγραμματίζονται από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου.


Η αναφερόμενη πρώτη ημέρα ταξιδιού θα πραγματοποιηθεί μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τα εγκαίνια του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden 


Ωστόσο, η πιθανότητα επεισοδίων έχει αμφισβητηθεί αφού ο Donald Trump είναι απίθανο να απομακρυνθεί από  τον Λευκό Οίκο  πριν από τις 20 Ιανουαρίου.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ