DONALD TRUMP - ΣΕ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER

 

Η μόνιμη απαγόρευση του λογαριασμού Twitter του Donald Trump την Παρασκευή, δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει τον Πρόεδρο Donald Trump να προσεγγίσει τους οπαδούς του


Ο Τραμπ χρησιμοποίησε τον κυβερνητικό λογαριασμό @POTUS για να ασκήσει κριτική στο Twitter και να πει ότι αυτός και οι σύμμαχοί του θα εξετάσουν τις δυνατότητες δημιουργίας μιας άλλης πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικών μέσων.


"Όπως λέω εδώ και πολύ καιρό, το Twitter προχώρησε όλο και περισσότερο στην απαγόρευση της ελεύθερης ομιλίας και απόψε, οι υπάλληλοι του Twitter συνεργάστηκαν με τους Δημοκρατικούς και τη Ριζοσπαστική Αριστερά για να αφαιρέσουν τον λογαριασμό μου από την πλατφόρμα τους, για να με σιγήσουν - και ΕΣΕΙΣ , οι 75.000.000 σπουδαίοι… »έγραψε ο Τραμπ ανά CNBC .


"… Πατριώτες που με ψήφισαν. Το Twitter μπορεί να είναι ιδιωτική εταιρεία, αλλά χωρίς το κυβερνητικό δώρο του Τμήματος 230 δεν θα υπήρχαν για πολύ. Προβλέψαμε ότι θα συμβεί. Έχουμε διαπραγματευτεί με διάφορους άλλους ιστότοπους και θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση σύντομα, ενώ εμείς…


'' ... επίσης να δούμε τις δυνατότητες κατασκευής της δικής μας πλατφόρμας στο εγγύς μέλλον. Δεν θα μείνουμε αθόρυβοι! Το Twitter δεν αφορά ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΟ. Πρόκειται για την προώθηση μιας πλατφόρμας Radical Lefty, όπου επιτρέπεται σε μερικούς από τους πιο φαύλους ανθρώπους στον κόσμο να μιλούν ελεύθερα…:


Τα tweets αφαιρέθηκαν σχεδόν αμέσως. Δεν ήταν σαφές τι σχεδίαζε να κάνει το Twitter, αν μη τι άλλο, σχετικά με τον λογαριασμό @POTUS .


Αργά την Παρασκευή, το Twitter ανακοίνωσε επίσης ότι θα αναστείλει τον λογαριασμό καμπάνιας του Trump @TeamTrump για παραβίαση των κανόνων του, σύμφωνα με το Reuters.


Νωρίτερα την ίδια μέρα, το Twitter ανακοίνωσε ότι ανέστειλε μόνιμα τον προσωπικό λογαριασμό του Trump @realDonaldTrump.


"Μετά από προσεκτική εξέταση των πρόσφατων Tweets από τον λογαριασμό @realDonaldTrump και το περιβάλλον γύρω τους, έχουμε αναστείλει οριστικά τον λογαριασμό λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας", δήλωσε το Twitter.


"Στο πλαίσιο των φρικτών γεγονότων αυτήν την εβδομάδα, καταστήσαμε σαφές την Τετάρτη ότι πρόσθετες παραβιάσεις των κανόνων του Twitter θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αυτήν την ίδια πορεία δράσης".



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ