ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR 2020-21 - ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

Το Survaivor, το αγαπημένο για πολλούς τηλεπαιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε στην οθόνη μετά από απουσία μιας σεζόν, κάνοντας πρεμιέρα νωρίς την Κυριακή στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ


Ο τέταρτος κύκλος του Survivor φαίνεται πως ξεκίνησε εντυπωσιακά το βράδυ της Κυριακής

Τον σχολιασμό του παιχνιδιού ανέλαβε η Κατερίνα Καινούργιου με τον πρώην νικητή του Survivor Ηλία Γκότση 

Διάσημοι και Μαχητές,  επιδόθηκαν στο πρώτο επεισόδιο σε έναν αγώνα ταχύτητας, έχοντας να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια μέσα στο νερό.


  • Ποιοι είναι οι "μαχητές" του Servivor


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 25 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Είναι τελειομανής, της αρέσει η τάξη και θα τη δυσκολέψει η «απλυσιά» και η πείνα.


Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, γεννήθηκε στη Ρωσία και έχει ζαχαροπλαστείο. Είναι πατέρας 3 παιδιών και θα τον ενοχλήσει η τεμπελιά, η υποκρισία αλλά και η απουσία των παιδιών του.


Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Είναι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και θέλει με το έπαθλο του Survivor να πάρει πίσω τη ζωή της.


Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Στόχος του το έπαθλο. Είναι ισχυρογνώμων, νευρικός και δεν του αρέσει η ήττα.


Ο Κρις Σταμούλης είναι Θεσσαλονικιός, είναι 32 ετών, δικηγόρος και ασχολείται με το μπάσκετ, τον στίβο και την γυμναστική.


Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είναι 24 ετών, instagrammer και έχει υπάρξει cheerleader. Θα τη δυσκολέψουν οι καιρικές συνθήκες.


Ο Γιώργος Κόρομι είναι επιχειρηματίας, 33 ετών και επιχειρηματίας. Διατηρεί καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Αντιπαθεί τους εγωκεντρικούς και τους γκρινιάρηδες.


Η Έλενα Λιλιοπούλου είναι 24 ετών, σπουδάζει προπονητική και δουλεύει σε φούρνο. Δεν αντέχει το ψέμα και τη διπροσωπία.


Ο Τζέιμς Καφετζής είναι 24 ετών, μένει στη Ρόδο και δουλεύει σε επιχείρηση με ναυτιλιακά είδη. Η καταγωγή του είναι κατά το ήμισυ από την Ουαλία.


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και διατηρεί καταστήματα ρούχων σε Γλυφάδα, την Κέρκυρα και την Κηφισιά. Ασχολείται και με το μόντελινγκ.


  • Ποιοί είναι οι Διάσημοι παίκτες


Μιχάλης Αρναούτης, Πυγμάχος Ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο, σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ. Εδώ και 30 χρόνια αγωνίζεται στο ρινγκ, έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους. Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες), ενώ το 2007 διεκδίκησε και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.


Άννα Μαρία Βέλλη, Ηθοποιός – Youtuber  Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός


Ελευθερία Ελευθερίου, Τραγουδίστρια Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό σόου. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στη Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac»


Πάνος Καλίδης, Τραγουδιστής Γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδας και σύντομα ξεχώρισε ως ένας απ' τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του


Περικλής Κονδυλάτος, Σχεδιαστής κοσμημάτων Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.


Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια.


Αγγελική Λάμπρη, Ηθοποιός Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Το κοινό όμως την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα πέντε».


Αλέξης Παππάς, Ηθοποιός Ξεκίνησε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. 


Κάτια Ταραμπανκό, Μοντέλο Κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. 


Τριαντάφυλλος, Τραγουδιστής / Συνθέτης  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά. 



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ