ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ MELANIA ΚΑΙ DONALD TRUMP



Ποια είναι η αλήθεια για το γάμο της Melania και του Donald Trump; Για το ζευγάρι, ήρθε πρώτα η αγάπη, μετά ήρθε ο γάμος και στη συνέχεια ήρθε μια απροσδόκητη προεδρία. Όμως το να είσαι το πιο παρακολουθούμενο ζευγάρι του έθνους δεν ήταν εύκολο για τους Τραμπ...


H ένωσή τους του ζευγαριού, είχε επικριθεί λόγω του 24χρονου χάσματος ηλικίας και του ιστορικού των πολλών διαζυγίων αλλά και των φερόμενων  σεξουαλικών σκάνδάλων . 


Η ιστορία αγάπης των Donald και Melania ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας  συναντήθηκε με το σλοβενικό μοντέλο σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης (της Vanity Fair ).

 Αν και ο Ντόναλντ είναι γνωστός για την αλαζονική του φύση και η Μελάνια θεωρείται ντροπαλή, το ζευγάρι μοιράστηκε μια αναμφισβήτητη χημεία από την αρχή (μέσω του ABC News ). Πέντε χρόνια μετά την μοιραία πρώτη τους συνάντηση, το ζευγάρι είπε «να κάνει το επόμενο βήμα» και ένα χρόνο αργότερα, επέκτειναν την οικογένειά τους με τη γέννηση του νεότερου γιου του Ντόναλντ Τραμπ, Βαρόν Τραμπ .


Η σχέση του Ντόναλντ και της Μελάνια δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ, καθώς προέκυψαν ισχυρισμοί ότι ενήργησε ακατάλληλα με άλλες γυναίκες. Πάντα η πιστή σύζυγος, η Μελάνια απέρριψε τις κατηγορίες και στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν εικασίες ότι έχουν μια αγάπη χωρίς αγάπη και μπορεί να κατευθυνθούν προς το διαζύγιο (μέσω του Newsweek ). 


  • Ποιά είναι όμως η αλήθεια για το γάμο της Μελάνια και του Ντόναλντ Τραμπ.




Η Melania και ο Donald Trump συναντήθηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Νέας Υόρκης


Ο Ντόναλντ έβλεπε για πρώτη φορά τη Μελάνια  που έχει υποστεί εκπληκτική μεταμόρφωση - το 1998 στο Kit Kat Club της Νέας Υόρκης, αφού προσεκλήθη από έναν Ιταλό επιχειρηματία. «Ήταν μια μεγάλη χημεία και ενέργεια, κάτι ήταν εκεί αμέσως», αποκάλυψε η Melania στο  Larry King Live . Αλλά σε μια συνέντευξή του στο New York Post , ο φίλος της Melania, Edit Molnar, είπε ότι ο Donald ήταν εκεί με μια άλλη γυναίκα, οπότε η Melania δεν διασκεδάζει τις προόδους του.


Αλλά ο Ντόναλντ χτυπήθηκε. "Την είχα ξαναδεί, στο διάδρομο και τα πράγματα, αλλά η ομορφιά της με εντυπωσίασε εντελώς", είπε στον Τάτλερ . Παρόλο που οι φίλοι του στο playboy του είπαν να μην χάνει το χρόνο του επειδή είχαν ήδη προσπαθήσει να της πλησιάσουν, επέμεινε και ζήτησε τον αριθμό της Melania. "Αλλά δεν του το έδωσα", θυμάται η Μελάνια, "γιατί ήξερα ποιος ήταν και υποθέτω ... είχε όλες αυτές τις κυρίες, οπότε θέλω να δω τι είδους αριθμό θα μου δώσει." 


Αν και ήταν δύσπιστη, ο Ντόναλντ δεν της έδωσε την επιχειρηματική του γραμμή, αλλά τα προσωπικά του ψηφία. Του τηλεφώνησε λίγες μέρες αργότερα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 


  • Ο γάμος των Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ ήταν μια πλούσια υπόθεση με αστέρια



Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ έδεσαν τον κόμπο σε μια αίθουσα χορού 42 εκατομμυρίων δολαρίων στο κτήμα τους Mar-a-Lago, το οποίο είχε κατασκευάσει ο Ντόναλντ από το μηδέν. 

Η ένωση ήταν γεμάτη με χρυσά καλούπια 24 καρατίων, χειροποίητους κρυστάλλινους πολυελαίους και μαρμάρινα δάπεδα που καλύπτουν 11.000 τετραγωνικά πόδια. Η λίστα των επισκεπτών τους περιλάμβανε τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον, τον Μπίλι Τζόελ (που έπαιξε), την Άννα Γουίντουρ , τη Χάιντι Κλουμ , τον Ντέρεκ Τζέτερ και τον Σακίλ Ο'Νιλ (μέσω Σήμερα ).

Η Μελάνια, που ήταν 34 εκείνη την εποχή, φορούσε ένα φόρεμα Christian Dior με ουρά 13 ποδιών, το οποίο φέρεται να κοστίζει 200.000 $. Στην πραγματικότητα, κοσμεί το εξώφυλλο της  Vogue φορώντας αυτό που το περιοδικό ονόμαζε «το φόρεμα της χρονιάς». Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Melania , από την Graff Jewelers, κόστισε 75.000 $ (μέσω των The New York Times ).


Εκείνη την εποχή, ο Ντόναλντ ήταν 58 ετών και ήταν απόλυτα σίγουρος για την τρίτη ένωση του. Όπως είπε στους ανθρώπους , "Αν δεν είχα μια υπέροχη γυναίκα, θα ήμουν πολύ νευρικός." Όταν ο Larry King ρώτησε τη Melania αν ήταν ανήσυχος στο  Larry King Live , είπε ότι αφού ήταν μαζί για πέντε χρόνια, ήταν σίγουρη. «Ξέρουμε τι είδους σχέση έχουμε και δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβάμαι τίποτα», είπε.


  • Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κοιμούνται στο ίδιο υπνοδωμάτιο



Το να πούμε ότι ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ δίνουν ο ένας στον άλλο χώρο είναι αρκετά υποτιμητικό. Στην πραγματικότητα, στο βιβλίο Fire and Fury: Inside the Trump White House, ο  συγγραφέας Michael Wolff αποκάλυψε ότι η Melania και ο Donald Trump δεν μοιράζονται ένα κρεβάτι . Εξήγησε επίσης ότι ο Ντόναλντ έχει τη συνήθεια να κλειδώνει τη σύζυγό του έξω τη νύχτα, ώστε να μπορεί να επιδοθεί στους τυροκόμους ενώ παρακολουθεί τηλεόραση (μέσω MSN ).


Πρώην οικονόμοι για το ζευγάρι επιβεβαίωσαν αυτό το χωρισμό με τη δημοσιογράφο Mary Jordan για το βιβλίο της,  The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump. Οι γυναίκες εργάστηκαν στο γήπεδο γκολφ του Ντόναλντ Νιου Τζέρσεϋ και επιβεβαίωσαν ότι η κατοικία του προέδρου βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, ενώ η Μελάνια και ο Μπαρόν Τραμπ κοιμήθηκαν σε ξεχωριστά δωμάτια στον ίδιο όροφο (μέσω του Meaww ). "Δεν τους είδα ποτέ σαν μια κανονική οικογένεια, να κάθονται μαζί σε ένα τραπέζι, να τρώνε μαζί, να μιλάνε", είπε ένας πρώην υπάλληλος στην Jordan. "Περνούν χρόνο στο ίδιο μέρος, αλλά δεν αλληλεπιδρούν." 


Ωστόσο, αυτές οι ρυθμίσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι είναι αποχωρισμένοι. Σε συνέντευξή του στο Inside Edition , ο Jordan είπε, "Από όλους τους λογαριασμούς που έχουν σύνδεση, έχουν σχέση."


Όσον αφορά τη Μελάνια Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σταματά να μιλάει για τη φυσική τους χημεία. Σε μια συνέντευξη σοκ με τον Χάουαρντ Στερν το 2004, ο Ντόναλντ κομπλιμεντάρει τις δεξιότητες της Μελάνια στο υπνοδωμάτιο. "Η Μελάνια είναι καταπληκτική στο κρεβάτι", καυχιέται. "Δεν θα ήθελε να το πω αυτό, αλλά είναι." 


Σε μια άλλη  συνέντευξη με τη Stern, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1999 πριν παντρευτούν, η Melania αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της ήταν συχνά οικεία. Αυτές οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν πριν εκλεγεί ο Ντόναλντ πρόεδρος και η Μελάνια δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για τη ρητή φύση των συνομιλιών. Όταν  ρωτήθηκε για μια συνέντευξη με τον Ντούτζουρ , είπε: «Οι άντρες θα είναι άντρες»


Εκτός από το σχολιασμό των συνηθειών του υπνοδωματίου, ο Donald σπάνια δεν αναγνωρίζει την ελκυστική εμφάνιση της συντρόφου του. "Η ομορφιά της με εκπλήσσει. Δεν είναι φυσιολογικό", είπε στον  Τάτλερ .  Και προφανώς, το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, καθώς η Μελάνια έχει επίσης ξεφύγει για τη φυσική γοητεία του Ντόναλντ. «Είναι πολύ όμορφος άντρας και σέξι», είπε. Αναφερόμενη στη διάσημη χαίτη του Ντόναλντ Τραμπ , η Μελάνια τη χαρακτήρισε «όμορφη» και «πολύ μαλακή».


  • Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν έναν γιο μαζί



Αφού παντρεύτηκε τη Μελάνια Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι σχεδίαζε να αποκτήσει παιδιά με τη νέα του νύφη σε ένα επεισόδιο του  Λάρι Κινγκ Ζωντανά . "Δεν πρόκειται να κάνω πάνες ... θα είναι απίστευτη μητέρα. Θα είμαι καλός πατέρας, αλλά θα κάνω τις προσφορές μου." Στη συνέχεια, το ζευγάρι καλωσόρισε το μοναδικό τους παιδί, τον Barron Trump, το 2006. Μόλις γεννήθηκε, ο Ντόναλντ άλλαξε γνώμη για τα παθητικά καθήκοντα, λέγοντας στους ανθρώπους , "Μου αρέσει να ταΐζω το μωρό. Όχι γιατί πρέπει, αλλά απλώς επειδή το λατρεύω." 


Μεγαλώνοντας στο ρετιρέ του Trump Tower στη Νέα Υόρκη, ο Barron Trump απολάμβανε έναν πλούσιο τρόπο ζωής. δεν είχε μόνο ένα νηπιαγωγείο, αλλά και μια κουζίνα, σαλόνι και  νταντά. 


Ο Ντόναλντ και η Μελάνια βεβαιώνουν ότι ο γιος τους προστατεύεται από τον έλεγχο των ΜΜΕ. Όταν ο Ντόναλντ ορκίστηκε στο αξίωμα, ο Μπαρόν είχε μια μοτοσικλέτα να τον συνοδεύει στο σχολείο στο Μανχάταν (μέσω TMZ ). Για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει τη σχολική του χρονιά, η Melania έμεινε στη Νέα Υόρκη με τον Barron για έξι μήνες και μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο το καλοκαίρι (μέσω People ).


  • Υπάρχουν εικασίες ότι η Μελάνια Τραμπ θα χωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ μόλις αποχωρήσει από το αξίωμα


Σε ένα επεισόδιο του  Larry King Live , η Melania Trump είπε: «Για να παντρευτείς έναν άντρα σαν τον Ντόναλντ, πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι και πρέπει να είσαι πολύ δυνατός και έξυπνος». Μόνο ο χρόνος θα πει αν η Μελάνια θα χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη για να φύγει από το γάμο αν το επιλέξει. Ένας πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου στον πρόεδρο, Omarosa Manigault Newman, αποκάλυψε στο βιβλίο της  Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House, ότι το τέλος θα μπορούσε να είναι κοντά στο ζευγάρι. "Κατά τη γνώμη μου, η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό έως ότου είναι εκτός γραφείου και μπορεί να τον χωρίσει", έγραψε (μέσω του Newsweek ).


Σε μια συνέντευξη με τον Χάουαρντ Στερν , ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τη σημασία που έχει η Μελάνια να υπογράψει προγαμιαία συμφωνία. "Έχω γράψει πάρα πολλά βιβλία σχετικά με τα prenups για να μην το έχω", αποκάλυψε. Πράγματι, η οικονομική τους συμφωνία δεν είναι μυστική, και η Μελάνια είπε κάποτε στον Τάτλερ , "Ναι, υπέγραψα ένα προσύμφωνο. Ήταν πολύ γενναιόδωρο. Ήταν καλό!"


  • Η Melania Trump είναι η τρίτη σύζυγος του Donald Trump



Για τον Ντόναλντ Τραμπ, η τρίτη φορά είναι μια γοητεία όταν πρόκειται για γάμο. ο άντρας παντρεύτηκε δύο φορές πριν το κάνει επίσημο με τη Melania Trump. Με την πρώτη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, την Ιβάνα Τραμπ , με την οποία ήταν παντρεμένη από το 1977 έως το 1992, μοιράζεται τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τραμπ νεώτερος, τον Έρικ Τραμπ και την Ιβάνκα Τραμπ, που έχει υποστεί μια εκπληκτική μεταμόρφωση . Τα  παιδιά του Τραμπ απολαμβάνουν πλούσιο τρόπο ζωής και όλα δουλεύουν για τον πατέρα τους. 


Ενώ ο Ντόναλντ ήταν παντρεμένος με την Ιβάνα, είχε μια δημόσια σχέση με την ηθοποιό  Μάρλα Μαπέλς . Η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο όταν το New York Post κυκλοφόρησε ένα εξώφυλλο με το φερόμενο απόσπασμα του Maples που περιέγραψε ότι ο Ντόναλντ είχε υπεροχή στο κρεβάτι (μέσω του Daily Beast ). Ο Ντόναλντ τελικά παντρεύτηκε την Maples το 1993 και απέκτησε το τέταρτο παιδί του, την Tiffany Trump, δύο μήνες αργότερα. Μέχρι το 1997, χωρίστηκαν (μέσω People ).


Όλες οι γυναίκες του Ντόναλντ υπέγραψαν προγαμιαίες συμφωνίες, σύμφωνα με το In Touch Weekly . Για το σκοπό αυτό, μετά το διαζύγιο τους, δόθηκε στην Ivana 25 εκατομμύρια δολάρια και το αρχοντικό του Greenwich (μέσω του Business Insider ). Επιπλέον, σύμφωνα με το Vanity Fair , ο Maples έλαβε 1 εκατομμύριο δολάρια συν άλλα εκατομμύρια για ένα σπίτι.


  • Η σχέση της Μελάνια και του Ντόναλντ Τραμπ μαστίζεται από εξαπάτηση σκάνδαλων



Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τη φήμη ότι είναι Λοθάριο, και κατά τη διάρκεια της προεδρικής του πορείας, πολλές γυναίκες εμφανίστηκαν με ισχυρισμούς ότι ενήργησε καταχρηστικά απέναντί ​​τους (μέσω του ABC News ). Στο πλευρό του άνδρα της, η Μελάνια Τραμπ τον υπερασπίστηκε κατηγορηματικά καθώς αντιμετώπιζε αυτό το σκάνδαλο. Στην πρώτη συνέντευξη που έκανε, αφού εννέα γυναίκες βγήκαν λέγοντας ότι τους έπιασε (μέσω του HuffPost ), είπε στο  CNN , "Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου. Όλα αυτά οργανώθηκαν από την αντιπολίτευση."


Μια άλλη κατηγορία κατηγορήθηκε όταν ο Τύπος αποκάλυψε ότι ο αστέρας της ταινίας ενηλίκων Stormy Daniels πληρώθηκε από τον δικηγόρο του Ντόναλντ για να κρατήσει ένα μυστικό της δοκιμής του 2006 με τον πρόεδρο (μέσω CNBC ). Η Daniels είπε στο  CBS  ότι αντιμετώπισε τον Donald για το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος. "Και το άφησε στην άκρη, είπε," Ω ναι, ναι, ξέρετε, μην ανησυχείτε για αυτό. Δεν έχουμε καν - έχουμε ξεχωριστά δωμάτια και πράγματα ", είπε. 


Η Μελάνια έκανε γνωστά τα συναισθήματά της για τη γυναίκα που φέρεται να κοιμόταν με τον άντρα της. Σε μια ηχογράφηση που κυκλοφόρησε η φίλη και η σύμβουλός της Stephanie Winston Wolkoff (μέσω του Business Insider ), αναφέρθηκε στην Daniels ως σεξουαλική εργαζόμενη, με όχι τόσο φιλικούς όρους.


  • Η Μελάνια Τραμπ φαίνεται συχνά να χτυπάει το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ


Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου ο Ντόναλντ Τραμπ φτάνει για το χέρι της συζύγου του στο κοινό, μόνο για να τον καταργήσει η Μελάνια Τραμπ. Σε αυτές τις ανταλλαγές που φαίνονται κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο, πολλοί μένουν να αναρωτιούνται εάν ο γάμος τους βρίσκεται σε κρίση. Για να καταδείξει καλύτερα την έλλειψη PDA, το The Lincoln Project δημοσίευσε μια συλλογή Twitter για όλες τις φορές που ο Ντόναλντ στερήθηκε το χέρι της γυναίκας του. 


Εκτός από την έλλειψη χεριού, το βίντεο περιλαμβάνει επίσης μια περίεργη στιγμή της Melania Trump που τραβήχτηκε από εκατομμύρια . Στο κλιπ, το οποίο γυρίστηκε την ημέρα των εγκαινίων του Ντόναλντ, η Μελάνια φαίνεται να χαμογελά στον σύζυγό της - αλλά όταν γυρίζει την πλάτη του, το πρόσωπό της παραμορφώνεται σε προφανή συνοφρύωμα. Αυτή η στιγμή δημιούργησε αρκετό θόρυβο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με πολλούς ανθρώπους να κάνουν τη δράση της Melania να σημαίνει ότι είναι σε έναν δυσαρεστημένο γάμο. Στο βιβλίο της  Free, Melania, η  συγγραφέας Kate Bennett ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι δεν λέει πια «σ 'αγαπώ» ο ένας στον άλλο (μέσω IBT ). 


  • Το "Save Melania" είναι δημοφιλές και υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο "Free Melania"



Κατά τα εγκαίνια του Ντόναλντ Τραμπ τα ΜΜΕ άρχισαν να σχολιάζουν την πιθανή δυστυχία της Μελάνια Τραμπ. Μετά τη συνοφρυώματα που παρατηρήθηκε σε όλο τον κόσμο, η Μελάνια έκανε έναν πρώτο άβολο χορό με τον σύζυγό της στο "My Way". Κατά τη διάρκεια του άβολου χορού, ο Ντόναλντ και η Μελάνια απέφυγαν την επαφή με τα μάτια και κράτησαν αισθητή απόσταση μεταξύ τους.


Λίγο μετά από αυτές τις τηλεοπτικές εκδηλώσεις, τα hashtags #SaveMelania και #SadMelania άρχισαν να είναι δημοφιλή στο Twitter. Και την επόμενη μέρα, οι διαδηλωτές κρατούσαν πινακίδες κατά τη γυναικεία πορεία που είχαν "Free Melania" σκαρφαλωμένες (μέσω Vanity Fair ). Το 2019, η Kate Bennett του CNN κυκλοφόρησε ακόμη και ένα βιβλίο με τίτλο « Free Melania» , στο οποίο ζωγραφίζει το πορτρέτο μιας νεκρής Πρώτης Κυρίας. Στην αρχή, ισχυρίζεται ότι μετά το σκάνδαλο της Stormy Daniels, η Melania σκόπιμα έφτασε χωριστά στη διεύθυνση της πολιτείας της Ένωσης, αρνήθηκε να πάει με τον Donald σε ταξίδι στο εξωτερικό ή να κρατήσει το χέρι του μετά από μια πτήση (μέσω του The Guardian ).


Στην πραγματικότητα, από την αρχή της ερωτοτροπίας τους, η Μελάνια αισθάνθηκε προβλήματα και χωρίστηκε μαζί του για έξι μήνες. "Είχε κάποια προβλήματα εμπιστοσύνης μαζί του στην αρχή", είπε ένας φίλος στο GQ . 



  • Η Μελάνια Τραμπ παραδέχεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ "δεν είναι πολιτικά σωστός και λέει πάντα την αλήθεια"




Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του συζύγου της, η Μελάνια Τραμπ προσπάθησε να μείνει έξω από τις περισσότερες πολιτικές συνομιλίες, αν και διαβεβαίωσε την Αμερική ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένη και ενεργή πίσω από κλειστές πόρτες. "Είμαι πολύ πολιτικός στην ιδιωτική ζωή και ανάμεσα σε μένα και τον άντρα μου ξέρω όλα όσα συμβαίνουν", είπε στο Harper's Bazaar . Επιπλέον, ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει στο μυαλό του τις συμβουλές της γυναίκας του. Σε μια συνέντευξή του με την Barbara Walters στο ABC News , ομολόγησε: "Είπε ότι" θα μπορούσατε να το μειώσετε λίγο περιστασιακά, "που καταλαβαίνω."


Η Μελάνια παραδέχτηκε επίσης ότι ο πρόεδρος δεν παίζει με τους κοινωνικούς κανόνες. "Δεν είναι πολιτικά σωστός και λέει την αλήθεια", αποκάλυψε. Και στην ομιλία της στην Εθνική Συνέλευση των Ρεπουμπλικανών, η Μελάνια επανέλαβε αυτό το γεγονός. "Όπως μάθατε τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν είναι παραδοσιακός πολιτικός", εξήγησε.


Στην πραγματικότητα, η Μελάνια μπορεί να είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής του Ντόναλντ, καθώς προέβλεψε την προεδρική νίκη του χρόνια πριν από την εκλογή. Από το 1999, η Μελάνια είπε ότι ο σύζυγός της θα ήταν αναμφίβολα πρόεδρος μια μέρα (μέσω των Washington Times ). Αυτή είχε δίκιο.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ