HAIM ESHED - ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ



Οι εξωγήινοι κρύβονται εως ότου η ανθρωπότητα είναι έτοιμη λέει πρώην Ισραηλινός διαστημικός επικεφαλής. Η αλήθεια μπορεί να είναι εκεί έξω - αλλά πουθενά τόσο κοντά όσο αυτή η ιστορία.


Οι διαστημικοί εξωγήινοι έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να παραμείνουν η μαμά στα πειράματα που πραγματοποιούν στη Γη - καθώς και τη μυστική τους βάση στον Άρη - έως ότου η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να τους δεχτεί, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ σε μια νέα συνέντευξη .


«Οι εξωγήινοι ζήτησαν να μην ανακοινώσουν ότι είναι εδώ [επειδή] η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη», δήλωσε ο Haim Eshed στο ισραηλινό έγγραφο Yedioth Aharonoth, σύμφωνα με τον Εβραϊκό Τύπο .


Ο Εβραϊκός Τύπος - εικάζοντας ότι ο Eshed, 87 ετών, μπορεί να έχει παραλογιστεί και πέρα ​​- συνεχίζει να ξεμπλοκάρει τον μπερδεμένο ιστό του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εμπλέκεται ο Πρόεδρος Τραμπ και η διαπλανητική διπλωματία.


«Ο Τραμπ ήταν στα πρόθυρα να αποκαλύψει [την ύπαρξη εξωγήινων], αλλά οι εξωγήινοι στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία λένε:« Περιμένετε, αφήστε τους ανθρώπους να ηρεμήσουν πρώτα », δήλωσε ο Eshed, ο οποίος βοήθησε το Ισραηλινό πρόγραμμα διαστημικής ασφάλειας από το 1981 έως το 2010. «Δεν θέλουν να ξεκινήσουν μαζική υστερία. Θέλουν πρώτα να μας κάνουν λογικούς και κατανοητούς. "


Μέχρι εκείνη την ημέρα, οι εξωγήινοι έχουν εξασφαλίσει μια συμφωνία για να κρατήσουν τις κινήσεις τους υπό συρρίκνωση, δήλωσε ο Eshed, σημειώνοντας ότι οι εξωγήινοι έρχονται σε ειρήνη.


«Περιμένουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα στάδιο όπου γενικά θα καταλάβουμε τι είναι ο χώρος και τα διαστημόπλοια», δήλωσε ο Eshed, σύμφωνα με τον Εβραϊκό Τύπο.


«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των αλλοδαπών. Υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί μας για να κάνουν πειράματα εδώ. Επίσης, ερευνούν και προσπαθούν να κατανοήσουν ολόκληρο το ύφασμα του σύμπαντος, και θέλουν να μας βοηθήσουν. "


Ένας από τους κόμβους της συνεργασίας είναι μια βάση στον Άρη - όπου, παρεμπιπτόντως, ο Eshed ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες έχουν ήδη τεθεί.


«Υπάρχει μια υπόγεια βάση στα βάθη του Άρη, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποί τους, καθώς και οι Αμερικανοί μας αστροναύτες», ανέφερε ο Eshed.


Ο Μπαράκ Ομπάμα γνωρίζει την αλήθεια για τους διαστημικούς εξωγήινους και τα κυβερνητικά αρχεία UFO

Ο Eshed αναγνώρισε ότι όλα ακούγονται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά ισχυρίστηκε ότι μερικοί από τους συνομηλίκους του έρχονται.


«Αν είχα πει αυτό που λέω σήμερα πριν από πέντε χρόνια, θα ήμουν στο νοσοκομείο. Όπου έχω πάει με αυτό στην ακαδημαϊκή κοινότητα, είπαν: «Ο άντρας έχει χάσει το μυαλό του», είπε. «Σήμερα μιλούν ήδη διαφορετικά. Δεν έχω να χάσω τίποτα. Έχω λάβει τα πτυχία και τα βραβεία μου, είμαι σεβαστός σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπου η τάση αλλάζει επίσης. "


Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αρνήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον αστείο του "Late Show" Stephen Colbert να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί την ύπαρξη εξωγήινης ζωής που βασίζεται σε απόρρητα ρεκόρ των ΗΠΑ - μια κίνηση που πήρε ο Κόλμπερτ αστεία ως σιωπηρή επιβεβαίωση.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ