ΤΡΙΤΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

Τρίτος μεταλλικός μονόλιθος εμφανίστηκε ξαφνικά  και  στη Νότια Καλιφόρνια, παρόμοιος με αυτόν που ανακαλύφθηκε στην έρημο της Γιούτα και έναν ακόμα που βρέθηκε στη Ρουμανία.



Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος τοποθέτησε τον μονόλιθο σε μονοπάτι πεζοπορίας στο Atascadero, περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του Σαν Φρανσίσκο και του Λος Άντζελες, ανέφερε την Τετάρτη ο  σταθμός KFSN. 

Η ψηλή, ασημένια κατασκευή έσυρε τους πεζοπόρους στην περιοχή αφού δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα.

Η εμφάνιση του μονόλιθου της Καλιφόρνιας ήρθε μετά από αρκετούς αθλητές που δημοσίευσαν στο Instagram και στο YouTube ότι ήταν μέρος μιας ομάδας στη Γιούτα που έσπρωξε την κοίλη ανοξείδωτη δομή και την πήρε σε ένα καρότσι.

 Μια παρόμοια κατασκευή που εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Ρουμανία έχει επίσης εξαφανιστεί



Ο λαμπερός μονόλιθος που βρέθηκε βαθιά στην έρημο της Γιούτα ήταν εντυπωσιακός.  Ενας μυστηριώδης φάρος που αμέσως τράβηξε την προσοχή ενός κόσμου που παλεύει με μια τιμωρητική πανδημία που χτυπάει την περίοδο των διακοπών.




Αποκαλύφθηκε δημοσίως λίγο πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, προσέλκυσε εκατοντάδες ανθρώπους στην απομακρυσμένη τοποθεσία με τον κόκκινο βράχο για να δουν και να αγγίξουν τον άλλο κόσμο που προκάλεσε τόσες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όσο και τα διάσημα έργα τέχνης της πολιτείας.


Όμως, οι νεοεισερχόμενοι ισοπέδωσαν επίσης τα φυτά με τα αυτοκίνητά τους και άφησαν πίσω τους ανθρώπινα απόβλητα στην περιοχή χωρίς να τα καθαρίσουν.


Δύο άντρες που είναι γνωστοί για ακραία σπορ στα τοπία της Γιούτα λένε ότι ήταν τέτοιου είδους ζημιά που τους έκανε να πάνε αργά το βράδυ και να το καταστρέψουν.


Ο Sylvan Christensen και ο Andy Lewis έχουν μεγάλη διαδικτυακή παρακολούθηση για τις αναρτήσεις τους σχετικά με το άλμα και το slacklining, όπως το skydiving, και το περπάτημα σε ένα υπαίθριο σχοινί.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ