ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΜΟΝΑΧΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΞΕΝΩΝΑ



 Οι μοναχές εμπορεύονταν παιδιά σε έναν καθολικό κοιτώνα

Αποδείχθηκε ότι σε έναν καθολικό κοιτώνα στη Γερμανία, τα παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από μοναχές για χρήματα από πολιτικούς, ιερείς και πλούσιους ανθρώπους. Ένα από τα θύματα, που είναι 63 ετών σήμερα, είπε ότι «είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά σχεδόν χίλιες φορές».


Μιλώντας στο New York Post σχετικά με το περιστατικό στο οποίο οι μαθητές υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από πολιτικούς, ιερείς και πλούσιους ανθρώπους από μοναχές που εργάζονταν σε ένα καθολικό παιδικό σπίτι στη Γερμανία, ένα από τα θύματα είπε ότι "κακοποιήθηκε σεξουαλικά σχεδόν χίλιες φορές".




Δωμάτιο κακοποίησης για παιδιά σε καθολικό κοιτώνα

Ένα από τα θύματα κακοποίησης παιδιών δήλωσε ότι το σπίτι όπου τον πήρε ήταν ένα δωμάτιο όπου «καλόγριες σέρβιραν ποτά και φαγητό σε άνδρες και παιδιά κακοποιήθηκαν στην άλλη γωνία».


Σύμφωνα με την εφημερίδα, το θύμα, που μίλησε, είναι κάποιος που υπέβαλε αγωγή νωρίτερα φέτος για κακοποίηση "από την ηλικία των 5 το Μάρτιο του 1963" .


Το θύμα είπε για τις εμπειρίες του

Το θύμα, που είναι 63 ετών σήμερα, είπε ότι «έπεσε κυριολεκτικά» στο σπίτι του Rudolf Motzenbacker, τότε επισκόπου Speyer, και υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.


Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ως αποτέλεσμα της κακοποίησης, "Οι μοναχές κέρδισαν χρήματα. Οι άντρες που ήταν εκεί δώριζαν γενναιόδωρα."


Πριν φύγει το θύμα τον Σεπτέμβριο του 1972, πρόσθεσε, ότι «είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά περίπου χίλιες φορές» .


Ο επίσκοπος που διέπραξε την κακοποίηση πέθανε

Ο καθολικός ξενώνας έκλεισε το 2000, ενώ ο καταχρηστικός επίσκοπος Rudolf Motzenbacker πέθανε το 1998.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έλαβε συνολικά 25.000 ευρώ ως αποζημίωση από τα δικαστήρια, αλλά το θύμα είπε, "Αλλά τι καλό είναι τα χρήματα;" .



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ