USA ELECTION 2020 _ LAST REPORTS

 

Πάνω από 93 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν ήδη ψηφίσει την Κυριακή το μεσημέρι, ποσό που αντιστοιχεί στο 67,7 τοις εκατό των συνολικών ψήφων που μετρήθηκαν στις εκλογές του 2016, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκοπηση του 2020


Η τύχη του Donald Trump και του  Joe Biden  θα αποφασιστεί στις 3 Νοεμβρίου από τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ 


Ουάσινγκτον: Λίγες μέρες πριν από τις δημοσκοπήσεις της 3ης Νοεμβρίου, ο υποψήφιος της Δημοκρατικής προεδρίας Τζο Μπάιντεν φαίνεται να οδηγεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που κυκλοφόρησε την Κυριακή.


Η δημοσκόπηση που έγινε από το NBC News και το Wall Street Journal έδειξε ότι η υποστήριξη στον  Μπάιντεν ανέρχεται στο 52% έναντι του 42% του Trump μεταξύ των εθνικών εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, καθώς η ημέρα των εκλογών απέχει μόλις δύο ημέρες.


"Αυτές είναι οι πιο ανταγωνιστικές εκλογές που θα μπορούσα να φανταστώ αν έχετε 10 πόντους σε εθνικό επίπεδο", δήλωσε η δημοσκόπηση του Bill McInturff από το NBC.


Η προεκλογική δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι ο Μπάιντεν ήταν μπροστά από τον Τραμπ με 6 πόντους, 51% έως 45%, σε 12 συνδυασμένες πολιτείες μάχης, όπως Αριζόνα, Φλόριντα, Γεωργία, Αϊόβα, Μέιν, Μίσιγκαν, Μινεσότα, Βόρεια Καρολίνα, Νιού Χάμσαϊρ , Νεβάδα, Πενσυλβάνια και Ουισκόνσιν.


Η δημοσκόπηση που διεξήχθη από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου διαπίστωσε ότι το 57 τοις εκατό των ψηφοφόρων διαψεύδουν τον χειρισμό της πανδημίας COVID-19 από τον Τραμπ, ενώ το 55 τοις εκατό της δημοσκόπησης εγκρίνει τον χειρισμό της κυβέρνησής του με την οικονομία.


Η έρευνα κυκλοφόρησε καθώς τόσο ο Μπάιντεν όσο και ο Τραμπ καταβάλλουν προσπάθειες για την εξασφάλιση ψηφοφοριών σε πολιτείες μάχης.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκλογών των Ηνωμένων Πολιτειών, πάνω από 93 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν ήδη ψηφίσει την Κυριακή το μεσημέρι, ποσό που αντιστοιχεί στο 67,7% των συνολικών ψήφων που μετρήθηκαν στις εκλογές του 2016.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ