Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ U



 Η αποκατάσταση μετά την πανδημία μπορεί να έχει σχήμα U Ο παγκοσμίου φήμης γκουρού διαχείρισης και μάρκετινγκ καθηγητής Δρ. Ο Philip Kotler δήλωσε ότι η ανάρρωση μετά την επιδημία μπορεί να έχει σχήμα U.



Ο Kotler είπε, "Νομίζω ότι η πλήρης απασχόληση και η ετήσια ανάπτυξη 2% θα επιτευχθεί σε 2 με 4 χρόνια στην οικονομία."


  • Τα σχέδια πρέπει να ανανεωθούν

Μιλώντας στο World Marketing Summit International (eWMS), ο Kotler κάλεσε τις εταιρείες να επικεντρωθούν στην ψηφιοποίηση και την προώθηση και το branding.

 Επισημαίνοντας ότι οι καταναλωτές άρχισαν να κατέχουν μετρητά λόγω του φόβου τους για την πανδημία, ο Kotler πρότεινε ότι «Οι εταιρείες πρέπει να δουν αυτήν την αλήθεια και να καθορίσουν νέες στρατηγικές». 

Ο Kotler επέστησε επίσης την προσοχή στην ισχυρή ανάκαμψη μεγάλων εταιρειών και είπε, "Οι μικρές εταιρείες δεν θα μπορούν να επανέλθουν σε αυτές αμέσως". 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Özgül Özkan Yavuz δήλωσε ότι η επιδημία θέτει τα ξενοδοχεία και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε μπελάδες. 

Ο Γιαβούζ σημείωσε ότι ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο εύθραυστους τομείς. Ο Özkan είπε, "Εκτιμάται ότι ο ιός Corona (Covid-19) θα προκαλέσει μείωση κατά 60-80% στον παγκόσμιο τουρισμό." «Πρέπει να λάβουμε δυνατά μέτρα για να ξεπεράσουμε την ταραγμένη κατάσταση. Πρέπει να είμαστε σε αλληλεγγύη. Το πιο σημαντικό, πρέπει να διατηρήσουμε την προσεκτική αισιοδοξία μας ».

Η σημασία της Κωνσταντινούπολης θα αυξηθεί

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης (ITO), ibekib Avdagiç, τόνισε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός πρέπει να εφαρμοστεί τόσο στις εταιρείες όσο και στα ΜΜΕ. Επιπλέον, ο Avdagiç υποστήριξε ότι η Κωνσταντινούπολη θα έρθει στο προσκήνιο στη νέα περίοδο. Πρόσθεσε ότι η στρατηγική της  θέση θα αυξήσει τη σημασία της πόλης.



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ