ΤΟΥΡΚΙΑ - "MARS COLONY" ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ KUSADASY



 Μια τουρκική πόλη ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια τουριστική «αποικία του Άρη» που θα επιτρέπει στους γηϊνους να περπατούν στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη εδώ στη γη.


Η αποικία του Άρη στην περιοχή Kuşadası της επαρχίας Aydın της Τουρκίας στο Αιγαίο θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εκθέσεις γεωργικής και ερευνητικής εργασίας στον Άρη, καθώς και σχολή αστροναυτών και προσομοιωτή.


Σημειώνοντας μια αλλαγή στην τουριστική βιομηχανία, ο Ömer Günel, ο δήμαρχος της περιοχής Kuşadası, δήλωσε ότι τα τουριστικά αξιοθέατα που εξυπηρετούν τους νέους που προσφέρουν εμπειρίες και ευκαιρίες για ανακάλυψη - παρά τον κλασικό ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο - φαίνεται να είναι προτιμότερα.


Είπε ότι η δημοτική γη έχει πλέον διατεθεί για την προβολή του θεματικού έργου "Mars Colony", το οποίο θα φιλοξενήσει επίσης ένα επιστημονικό θεματικό πάρκο και 30 μπουτίκ ξενοδοχεία. Πρόσθεσε ότι το "μενού τροφίμων αστροναυτών" στην αποικία του Άρη αναμενόταν να δώσει νέα ζωή και στον γαστρονομικό τουρισμό.


  • Οι Γενιές Y, Z


Ο Günel πιστεύει ότι το έργο θα προσθέσει αξία στην πόλη του καθώς και στην τουριστική βιομηχανία και θα εμπνεύσει τον κόσμο στο σύνολό του.


«Καταλάβαμε πολύ καλά τι θέλουν οι γενιές Y και Z, οι οποίες είναι αποφασιστικές όσον αφορά τον τουρισμό», είπε αναφερόμενος σε ανθρώπους που γεννήθηκαν μεταξύ 1980 και 2010. «Σε αυτό το πλαίσιο, το έργο μας θα ανοίξει τις πόρτες σε μια νέα προσέγγιση στον τουρισμό. "


Σύμφωνα με τον Günel, το έργο θα μπορούσε να κοστίσει 20 έως 30 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (2,4 έως 3,6 εκατομμύρια δολάρια).



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ