YUSUF KAPLAN - H ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ



Στον δεύτερο γύρο θα κριθούν οι προεδρικές εκλογές στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) , στις οποίες κανένας υποψήφιος δεν έλαβε πάνω από το 50% των ψήφων στον πρώτο γύρο που πραγματοποιήθηκε χθές.


 Ο Έρσιν Τατάρ, ο οποίος έλαβε το 32,45 τοις εκατό των ψήφων, και ο Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση με το 29,76 τοις εκατό, θα αγωνιστούν ξανά για την προεδρία στο δεύτερο γύρο των εκλογών που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου.


Κάνοντας μια δήλωση για την Κύπρο, ο συγγραφέας Yusuf Kaplan είπε, "Η κοσμική ταυτότητα έχει διανεμηθεί στην ΤΔΒΚ και όταν η ισλαμική ταυτότητα εξαφανιστεί, η Κύπρος θα φύγει από τα χέρια μας!" 


Οι δηλώσεις του Kaplan από την ανάρτησή του στο Twitter είναι οι εξής:


Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών της ΤΔΒΚ θα σύρει τον υποψήφιο σε αβεβαιότητα! 

Η Κύπρος είναι ζήτημα ασφαλείας για την Τουρκία! Βρετανία, Γερμανία, ΗΠΑ και Ισραήλ σε ένα περιβάλλον όπου το ακόντιο στην Τουρκία, 

Η Κύπρος δεν μπορεί να αφεθεί στο έλεος των ιμπεριαλιστών! Έχουμε ήδη "χάσει" την Κύπρο πολιτιστικά ! Κάναμε τα δομικά στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να χάσουμε την Κύπρο με τα χέρια μας!

Τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της ΤΔΒΚ δείχνουν ότι πρόκειται να χάσουμε πραγματικά την Κύπρο! Η Κύπρος είναι η κόκκινη γραμμή μας! Ονόματα όπως ο Mustafa Akıncı και ο Tufan Erhürman, οι οποίοι υποστήριξαν τη χορήγηση γης στους Έλληνες και την ομοσπονδία με τους Έλληνες, δεν βγήκαν μάταια. 

Η Τουρκία έχει επιβάλει στην Κύπρο την κοσμική ταυτότητα! Αυτό κράτησε τους Κυπρίους μακριά μας και τους έφερε πιο κοντά στους Έλληνες και την Ευρώπη. 

Όταν χαθεί η ισλαμική ταυτότητα, η Κύπρος θα φύγει!


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ