Ο JOE BIDEN ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ



Την ψήφο των Μουσουλμάνων των ΗΠΑ διεκδικεί ο αμερικανός υποψήφιος Joe Biden, υποσχόμενος ότι  εάν εκλεγεί θα δοθεί θέση σε όλα τα επίπεδα διοίκησης  στους μουσουλμάνους.


Ο Joe Biden είχε υποσχεθεί προηγούμενα αύξηση 700% της μετανάστευσης προς τις ΗΠΑ

  

Ο υποψήφιας των Δημοκρατικών Joe Biden, υποσχέθηκε ότι θα τοποθετούσε τους Μουσουλμάνους σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης εάν εκλεγεί, λέγοντας ότι η ποικιλομορφία της αμερικανικής διοίκησης από το söyledi.bi θα αντικατοπτρίζει τους μουσουλμάνους που υπηρετούν σε κάθε επίπεδο, η οποία θα είναι η πρώτη ημέρα των μουσουλμάνων που ανέλαβαν το αξίωμά τους και θα προβεί σε κάθε είδους άρση της απαγόρευσης .

Ο Μπάιντεν, ο οποίος προσδοκά την ψήφο των Μουσουλμάνων για ανάληψη της προεδρίας, είπε σε ένα βίντεο μήνυμα που έστειλε στην οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων Μουσουλμάνοι Advocates, «Σήμερα η εμπιστοσύνη μειώνεται, οι ελπίδες εξαφανίζονται. Αντί να θεραπεύουμε, καταρρέουμε. Δεν θα το αφήσω να συμβεί. Ένα πολύ λαμπρό μέλλον θα σας περιμένει », είπε. 


Ο Μπάιντεν είπε: «Ως Πρόεδρος, θα συνεργαστώ μαζί σας για να εξαλείψω το μίσος από την κοινωνία μας και να αναζωογονήσω τις συνεισφορές σας και να κατανοήσω τις σκέψεις σας. Υποσχέθηκε ότι η διοίκησή του θα εμφανιστεί στην Αμερική, και ότι οι Μουσουλμάνοι θα συμμετάσχουν σε κάθε επίπεδο. 


Στο τέλος της ομιλίας του, ο Μπάιντεν είπε στους Μουσουλμάνους, "Παρακαλώ πείτε στους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας να ψηφίσουν σε ολόκληρη την κοινότητά σας."



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ