TO ORUC REIS ΣΤΑ 45 ΝΜ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (MSB) της Τουρκίας, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Oruç Reis, το οποίο συνεχίζει τις δραστηριότητές του στην Ανατολική Μεσόγειο.



Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι οι φρεγάτες και οι κορβέτες των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων συνεχίζουν το καθήκον τους να προστατεύουν με αποφασιστικότητα τον Oruç Reis.

Στη δήλωση που έγινε στο λογαριασμό κοινωνικών μέσων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ,  "Οι φρεγάτες και οι κορβέτες που ανήκουν στις Ναυτικές μας Δυνάμεις συνεχίζουν το καθήκον τους να συνοδεύουν / προστατεύουν το ερευνητικό πλοίο Oruç Reis, το οποίο συνεχίζει να εργάζεται στις περιοχές δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν θα επιτρέπεται ανομία ή εκφοβισμός στην περιοχή!"  συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis συνεχίζει τις έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε απόσταση 45 ναυτικών μιλίων από το Καστελόριζο και συνεχίζει την πορεία του μέχρι και τα 6 νμ από το Καστελόριζο...




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ