Η MEGHAN MARKLE ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ



Η Meghan Markle έχει σοβαρές φιλοδοξίες να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με μια έκθεση.


Αφού η Δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντα με το ιστορικό τους Megxit φέτος, η 39χρονη πρώην ηθοποιός του  "Suits" έχει τώρα το βλέμμα της στραμένο στον Λευκό Οίκο, δήλωσε ένας στενός φίλος του στο Vanity Fair.


«Ένας από τους λόγους που ήταν τόσο πρόθυμη να μην εγκαταλείψει την αμερικανική υπηκοότητά της ήταν γιατί είχε την επιλογή να πάει στην πολιτική», δήλωσε ο άγνωστος φίλος στο μάγκ.


«Νομίζω ότι εάν η Μέγκαν και ο Χάρι εγκατέλειπαν ποτέ τους τίτλους τους, θα σκεφτόταν σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος», πρόσθεσε ο φίλος για τις φήμες για τις εκλογές  του 2024.


Ο βιογράφος της, Omid Scobie, ισχυρίστηκε επίσης προηγουμένως ότι η πρώην ηθοποιός «έχει τα μάτια της στραμμένα στην προεδρία των ΗΠΑ».


«Η Meghan είναι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου. Μια μέρα μπορεί να δούμε την Meghan να γίνει πρόεδρος », δήλωσε ο συγγραφέας του« Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family », στο παρελθόν σε ένα ντοκιμαντέρ, είπε η Vanity Fair.


Ο Χάρι και η Μέγκαν πυροδότησαν ήδη σκάνδαλο με ένα βίντεο που καλούσε τους πολίτες να ψηφίσουν που υπαινίχθηκαν έντονα ότι ήταν εναντίον του Προέδρου Τραμπ, παρά τη μακροχρόνια πρακτική για τους βασιλείς να παραμένουν πολιτικά ουδέτεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, καλούσε επίσης Αμερικανούς  και τους ώθησε να ψηφίσουν.


Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απομακρύνθηκαν από το σκάνδαλο - επιμένοντας ότι τα σχόλια ήταν «σε προσωπική ικανότητα» και τόνισαν ότι το ζευγάρι δεν λειτουργούσε πλέον βασιλικά - ενώ ο Τραμπ είπε ότι «δεν ήταν οπαδός του» και συμπλήρωσε

«Εύχομαι καλή τύχη στον Χάρι, γιατί θα την χρειαστεί», δήλωσε ο Τραμπ στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη.


Εν τω μεταξύ, ορισμένοι βασιλικοί παρατηρητές γράφουν ήδη τις πιθανότητές της να επιβιώσει ποτέ από έναν σκληρό αγώνα προεδρικών εκλογών.


«Θα έλεγα κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να ψηφιστεί ποτέ πρόεδρο. Θα την έτρωγαν ζωντανή », είπε ο Andrew Morton, συγγραφέας του« Meghan: A Hollywood Princess », στο Vanity Fair.


«Χρειάζεστε το δέρμα ενός ρινοκέρου για να διεκδικήσετε το αξίωμά σας ειδικά στην Αμερική, η οποία είναι εντελώς πολωμένη χώρα. Κοίτα τι συνέβη με τη Χίλαρι [Κλίντον] και έχει ζήσει και αναπνέει πολιτική υψηλού οκτανίου από το κολέγιο.


«Οι Αμερικανοί δεν θέλουν διαλέξεις από Βρετανούς - με βασιλικό αίμα ή χωρίς. Ακριβώς όπως δεν θέλουμε διαλέξεις από  Αμερικανούς. "



Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ