COVID19 - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


H καθηγήτρια, η οποία  έδινε διάλεξη σε ζωντανή μετάδοση, πέθανε ξαφνικά από τον κοραναϊό ενώ βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση!


Η καθηγήτρια, η οποία δίδασκε μαθητές μέσω βιντεοδιάσκεψης στην Αργεντινή, πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση λόγω κοροναϊού.

Η Paola De Simone , μια 46χρονη γυναίκα ακαδημαϊκός η οποία εργαζόταν ως καθηγήτρια στο Μπουένος Αυρες , την  πρωτεύουσα της Αργεντινής, ξαφνικά αρρώστησε δίνοντας διαλέξη στους μαθητές της μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η Paola De Simone είπε ότι ένιωθε αδιαθεσία και δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει ενώ δίδαξε τους μαθητές της.

Μετά από αυτά τα λόγια, οι μαθητές συνειδητοποίησαν ότι η καθηγήτρια χειροτέρευε και ζήτησαν τη διεύθυνση του σπιτιού της για να στείλουν το ασθενοφόρο, αλλά πριν μπορέσει να ολοκληρώσει τη φράση « δεν μπορώ ... » κατέρρευσε στο έδαφος.

Μια φοιτητής που ονομάζεται Ana Breccia, η οποία συμμετείχε στο μάθημα , είπε τη στιγμή του συμβάντος με τη δήλωση , " Ήμουν με τους συμμαθητές μου σε αυτό το μάθημα. Είπε ότι είχε πνευμονία και ένιωθε άσχημα. Αργότερα δεν μπορούσε να αλλάξει τις παρουσιάσεις της διάλεξης και να  μιλήσει. Έχασε επίσης την ισορροπία της. "

Η Ντε Σιμόνε ήταν παντρεμένη με έναν γιατρό που δούλευε πολύ σκληρά λόγω της πανδημίας.

Αναφέρθηκε επίσης ότι ο γιατρός βρήκε το άψυχο σώμα της συζύγου του όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ