ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ...


Οι κηδείες είναι συνήθως μια ζοφερή υπόθεση, αλλά για μια γυναίκα, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου ήταν μια ευκαιρία να πηδήξει πάνω από το φέρετρο και να σπάσει για να πει το τελευταίο αντίο. Ένα βίντεο της περίεργης κηδείας χορού έγινε viral.


Ο Marlon Mero Quijije σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια επικίνδυνη περιοχή του Μανάμπι του Ισημερινού, γνωστή ως «Επτά μαχαιρώματα». 

Καθώς ο 38χρονος βρισκόταν αναπαυμένος, μια νεαρή γυναίκα που πιστεύεται ότι ήταν η σύζυγός του καβάλησε το φέρετρό του κουνώντας τα ισχία της μπρος-πίσω σε μια παράσταση που ταιριάζει περισσότερο σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης από μια κηδεία.

Το ίδιο το φέρετρο ήταν ισορροπημένο σε δύο μοτοσικλέτες και το ενθαρρυντικό πλήθος εκτίμησε σαφώς τις κινήσεις της γυναίκας.

Ένας χρήστης του Twitter ανέβασε το βίντεο, μαζί με τη λεζάντα "Εάν η κηδεία μου δεν πρόκειται να είναι έτσι, τότε δεν θέλω να πεθάνω." Από τότε έχει προβληθεί σχεδόν 11 εκατομμύρια φορές.

Προς το τέλος της παράστασής της, η γυναίκα έσκυψε προς τα εμπρός και έβαλε ένα φιλί στο πρόσωπο του αποθανόντος, ορατό πίσω από μια γυάλινη οθόνη στο κεφάλι του φέρετρου.

Το βίντεο πυροδότησε μια έντονη συνομιλία στο Twitter, με ορισμένους σχολιαστές να το αποκαλούν «ασέβεια και ακατάλληλο» και άλλοι παραιτούνται «αν το κορίτσι δεν το κάνει αυτό στην κηδεία είναι πραγματικά κορίτσι;»

Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν τον πυροβολισμό του Quijije, ένας 34χρονος δικηγόρος δολοφονήθηκε αρκετά τετράγωνα μακριά, σύμφωνα με την εφημερίδα El Universo του Εκουαδόρ.

Παραδόξως, δεν είναι το πρώτο βίντεο του είδους του. Το 2017, έγινε επίσης viral ένα βίντεο απο δύο πενθούντες που κινούνται πάνω από ένα φέρετρο σε κηδεία στη Νότια Αμερική.



 

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ