ΓΙΑΤΙ Η MEGHAN MARKLE ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΗΝ KΑΤΕ


Βλέποντας από έξω το παλάτι του Κένσινγκτον μοιάζει με ένα ευγενές αλλά απόρθητο φρούριο. Περιτριγυρισμένο από δημόσιο πάρκο 265 στρεμμάτων και ορδές τουριστών που ασχολούνται με το iPhone, κοιτάζοντας το βασιλικό παλάτι μιας πραγματικής ζωής και υποβιβαγμένος στο κατάστημα δώρων, η κύρια είσοδος του συγκροτήματος προστατεύεται από μια τρομακτική δύναμη, ειδικών αστυνομικών με ημιαυτόματα όπλα . . Τεράστιο και απίστευτα κομψό, μοιάζει με το μαγευτικό παλάτι που θα περίμενε κανείς σε ένα παραμύθι...


Αυτό φυσικά, εκτός αν ζείτε εκεί με τους κατοίκους του παρελθόντος και του παρόντος, δημιουργώντας μια εικόνα της ζωής μέσα στο παλάτι, πολύ λιγότερο λαμπερή και πολύ πιο ενοχλητική από ό, τι διαφορετικά θα περίμενε κανείς. (Τη δεκαετία του '90, η πριγκίπισσα Νταϊάνα το συνέκρινε με "μια κορωνική οδό στην αγορά. Καθώς βγαίνουμε, θα δείτε όλες τις κουρτίνες να συστρέφονται.")

Η ζωή για την πιο πρόσφατη νεοεισερχόμενη στο παλάτι, σύμφωνα με αναφορές, δεν ήταν καθόλου απλή . 
Στα τέλη του 2017, η Meghan Markle μετακόμισε στο σπίτι του Prince Harry στο Nottingham Cottage (ή «Nott Cott» στο Windsor patois) μέσα στα τείχη του Kensington Palace, με το ζευγάρι να ζει εκεί μέχρι τον Απρίλιο του 2019 που μετακόμισε στο Frogmore Cottage στο Windsor.

Γράφοντας στη βιογραφία του που κυκλοφόρησε πρόσφατα, στο Kensington Palace: An Intimate Memoir από τη Queen Mary έως τη Meghan Markle, ο συγγραφέας Tom Quinn αντίθετα κάνει την υπόθεση ότι η ζήλια και η φιλονικία στο εσωτερικό του παλατιού συνέβαλαν στην απόφαση των Sussexes να αποχωρήσουν.

Κεντρικό σημείο της έντασης ,  ήταν η αναμφισβήτητη ιεραρχία της γραμμής διαδοχής, δήλωσε ένας ανώνυμος υπάλληλος του τμήματος επικοινωνιών του Kensington Palace.

"Οι εντάσεις αναγκάστηκαν να προκύψουν επειδή η Meghan αναπόφευκτα έπρεπε να αποδεχτεί ότι παρόλο που είναι δούκισσα δεν είναι παντρεμένη με τον επόμενο βασιλιά. Νομίζω ότι το βρήκε τόσο δύσκολο και παρόλο που ο Χάρι αγαπούσε το εξοχικό τους στο έδαφος του Kensington Palace, η Meghan είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν πολύ μικρό σε σύγκριση με το τεράστιο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου ζουν η Kate και ο William, "είπε στο Quinn ένας υπάλληλος επικοινωνιών του Kensington Palace.

Σύμφωνα με τον Κουίν, οι Σάσεξ ήταν αποφασισμένοι να «ξεπεράσουν» τους Κέμπριτζ, ωστόσο «η Μέγκαν και ο Χάρι δεν μπορούσαν να ελπίζουν να ξεπεράσουν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, και η Μέγκαν και ο Χάρι δεν μπορούσαν να δεχτούν τη δεύτερη θέση»...




Ή  έκθεση στο Private Eye, το βρετανικό σατιρικό περιοδικό το έθεσε ως εξής : "Ο ανταγωνισμός μεταξύ Meghan και Kate είναι πολύ πραγματικός.

 Η Kate παραμένει προσκολλημένη σε όλα αυτά, ασφαλής στη θέση της ως μελλοντικής βασίλισσας και γυναίκα και μητέρα του βασιλιά, και δεν έχει  τίποτα να αποδείξει.

"Αλλά η νύφη της τώρα συνειδητοποιεί ότι δεν θα έχει ποτέ ξανά το μεγαλύτερο αστέρι στην πόρτα του καμαρινιού της και ότι ο ρόλος της στη βασιλική σκηνή θα γίνει μικρότερος."


Η κατάσταση στο «παλάτι» έγινε τόσο άσχημη που η ίδια η Βασίλισσα έκανε περίπου οκτώ λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να δοκιμάσει και να εξουδετερώσει τη διαμάχη, σύμφωνα με τον υπάλληλο επικοινωνίας του Kensington Palace.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ