CUBBELI AHMET HOCA - "H ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"


Μιλώντας για την Αγία Σοφία, ο Cubbeli Ahmet Hoca, είπς ότι "Το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως κατακτητή αφαιρεί την κατάρα από την πατρίδα μας!" 



Ο Cübbeli Ahmet Hoca, ο οποίος έκανε δηλώσεις σχετικά με την επανάκτηση της Αγίας Σοφίας ως τζαμί, είπε : «Ως αποτέλεσμα του ανοίγματος της Αγιασόφιας ως τζαμιού, θα καταργηθεί η κατάρα του Ιεράρ Κατακτητή, επομένως θα απορριφθούν οι κατάρες και έπειτα έλεος και ευλογίες θα έρθουν στην πατρίδα και το έθνος μας». είπε.

Η δήλωση για την Αγία Σοφία από τον Cübbeli Ahmet Hoca 

Το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως κατακτητή αφαιρεί την κατάρα ης Φατάχ από την πατρίδα μας!
Το τζαμί Ayasofya είναι το θεμέλιο του Προφήτη Φατάχ ως τζαμί και γράφει στη φιλανθρωπία του, "Όποιος (...) αν αλλάξει μια από τις προϋποθέσεις αυτού του ιδρύματος, δεσμεύεται σαφώς μια μεγάλη αρμονία, (...) ", η κατάρα των αγγέλων και όλου του λαού είναι πάνω τους. Αφήστε τους να είναι στην Κόλαση για πάντα ."

Δεδομένου ότι δεν έχουμε το wqf του προγόνου μας, τα υλικά-πνευματικά προβλήματα μας βαρύνουν.

Ως αποτέλεσμα του ανοίγματος της Αγίας Σοφίας ως τζαμιού, η κατάρα του Χάρατα Φατάχ θα απομακρυνθεί από εμάς, επομένως, η κατάρα θα είναι απροσδιόριστη και έπειτα το έλεος και οι ευλογίες θα πέσουν στη χώρα μας και στο έθνος μας.

Επομένως, συγχαίρουμε τους υπαλλήλους μας που ετοιμάζονται να λάβουν αυτήν την απόφαση και τους ευχόμαστε επιτυχία.

(Το αραβικό ίδρυμα του Σουλτάνου Φατάχ, που σχετίζεται με την Αγία Σοφία, βρίσκεται στη Γενική Διεύθυνση Κτηματολογίου.)


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ