ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ?


Τι συμβαίνει με τη φωνή του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν, αναρρωτήθηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στις πρόσφατες ομιλίες του  Η φωτνή του Προέδρου που ήταν μη αναγνωρίσιμη, προκαλώντας έκπληξη, αμηχανία αλλά και γέλιο ..


Στη  πρώτη εκλογική του εκστρατεία ο Ερντογάν με ομιλίες τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, ήταν ένα  γεγονός που του προκάλεσε  προβλήματα με τις φωνητικές χορδές για μέρες, ενώ ταυτόχρονα εξέπληξε και ξάφνιασε το κοινό με την περίεργη φωνή του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συγκέντρωση  του Βαν στην οποία πήγε. Η φωνή  του Ερντογάν που έφτασε σε έναν πολύ λεπτό τόνο έκανε τη φωνή του πρωθυπουργού μη αναγνωρίσιμη.

Ο Ερντογάν ξεκίνησε την ομιλία του στο Βαν με τις λέξεις "Πρώτα απ 'όλα, ζητώ συγγνώμη για τη φωνή μου. Αλλά δεν μπορούσα να ακυρώσω τον Βαν, δεν μπορούσα να ακυρώσω τον Ντιγιαρμπακίρ", ενώ η φωνή του χειροτέρευσε καθώς συνέχιζε την ομιλία του.

Παρότι μάλιστα  του έγινε η πρόταση να ακυρώσει τη συνάντηση εκείνος αρνήθηκε λέγοντας , "Όχι, τόσα πολλά άτομα με περίμεναν για ώρες, δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε αυτούς."

Ο Ερντογάν, του οποίου η φωνή ήταν άσχημη και στα συλλαλητήρια των Ντουζτσε, Καραμπουκ και Ζονγκουλντάκ, που συμμετείχε χθες, είναι τώρα σε πλήρη αφωνία.







Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ