ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Πλήθος από νυχτερίδες πέφτουν νεκρές σε διάφορα μέρη του Ισραήλ, τρομάζοντας τους κατοίκους και δημιουργώντας συνειρμούς για εκπλήρωση των προφητειών της βίβλου 

Η ιστορία ξεκίνησε στις 21 Μαρτίου, όταν ένας άνθρωπος ο Adi Moskowitz περπάτησε γύρω από το μεγάλο πάρκο της πόλης Gan Leumi Park και σκόνταψε σε ένα μεγάλο αριθμό νεκρών νυχτερίδων. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι τα πλάσματα πέθαναν λόγω κρύου ή λοίμωξης.

Ορισμένα από τα πτώματα είχαν ήδη αρχίσει να αποσυντίθενται, ενώ άλλα φαινόταν εντελώς φρέσκα. Εξωτερικά, όλες οι νυχτερίδες φάνηκαν εντελώς υγιείς, δηλαδή δεν υπήρχαν ίχνη αίματος, έλκη στο σώμα ή κάποιο ίχνος τραυματισμού,
Οι περισσότερες νυχτερίδες είναι νεαρές, ενώ η στάση τους ήταν σαν να κρέμονται σε ένα κάπου και έπεσαν έπειτα.

Το γεγονός προκάλεσε έντονη ανησυχία στους χρήστες των social media.



Ενας χρήστης ο Adi Moskowitz μοιράστηκε τέσσερις από αυτές τις φωτογραφίες των νεκρών νυχτερίδων στο έδαφος, ενώ  ένας άλλος κάτοικος που ζεί αρκετά μίλια μακριά στη γειτονιά Pardes Katz, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις νεκρές νυχτερίδες. Ένας άλλος χρήστης του Facebook δήλωσε ότι είχε δει τις νεκρές νυχτερίδες στην πόλη Hadera - περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το πάρκο Gan Leumi. Πολλές από αυτές τους νυχτερίδες που είναι νεαρές δεν εμφανίζουν σημάδια τραυματισμού.



Η Nora Lifshitz, που είναι ο ιδρυτής της ισραηλινής κοινωνίας των νυχτερίδων, δήλωσε πρόσφατα στο Breaking Israel News: «Το φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο». και θεώρησε το ασυνήθιστο περιστατικό να έχει συμβεί ως αποτέλεσμα του κρύου καιρού το Σαββατοκύριακο, αλλά η Νόρα παραδέχτηκε ότι ήταν απλώς μια θεωρία και δεν είχε ποτέ ακούσει για το φαινόμενο πριν.

Η Εκπλήρωση της προφητείας

Σύμφωνα με μια πηγή, του Breaking Israel News, ένα θρησκευτικό site που χρησιμοποιεί συχνά στίχους της Βίβλου για να "εξηγήσει" περίεργα γεγονότα, ανέφερε αυτό το περίεργο γεγονός ως "ένα μικρό παράδειγμα ενός πολύ μεγαλύτερου φαινομένου που προφητεύεται να εμφανίζεται στο τέλος των ημερών". 
Αναφέρθηκαν στην Zephania 1: 3 για να υποστηρίξουν τις πεποιθήσεις τους, οι οποίες έλεγαν: "Θα σαρώνω τον άνθρωπο και το θηρίο. Θα σαρώνω τα πουλιά του ουρανού και τα ψάρια της θάλασσας. "Θα κάνω τους ασεβείς να σκοντάφτουν και θα καταστρέψω την ανθρωπότητα από το πρόσωπο της Γης". 


Ο Ricky Scaparo είναι ο πάστορας και ιδρυτής του Τελικού Τίτλου του Διεθνούς Υπουργείου. Ένα υπουργείο που παρέχει πόρους για να εφοδιάσει τους πιστούς και να ενημερώσει για τα σημεία και τις εποχές στις οποίες ζούμε. Η αποστολή του είναι να ενημερώνει τους αναγνώστες και τους θεατές για τα προφητικά γεγονότα και για το πώς εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας μέσω ειδήσεων και επικεφαλίδων που παρουσιάζονται από προφητική άποψη υπό το φως της Αγίας Γραφής.


Το δίκτυο 5G

Άλλες θεωρίες συνωμοσίας στο Διαδίκτυο σκέφτηκαν ότι οι νυχτερίδες πέθαναν ως αποτέλεσμα των 5G πύργων που ανεγέρθηκαν στην περιοχή.




Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ