ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ LOCKDOWN - ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Σε μια εποχή όπου η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας, οι μουσουλμάνοι στην Ινδία θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρη τη χώρα και αρνούνται να συμμορφωθούν με εντολές απομόνωσης.


Μουσουλμάνοι στην Ινδία αντιδρούν στην εφαρμογή του Lockdown της κυβέρνησης και απειλούν τους "απίστους" και τους υποστηρικτές του CAA 

Πολλές από τις γυναίκες μουσουλμάνες επικροτούν τον θανατηφόρο ιό ως ένα δώρο από τον Αλλάχ που προβλεπόταν στο Κοράνι, και του δίνει την εξουσία να αποφασίζει για το ποιος θα ζει ή θα πεθαίνει 


Στο επόμενο βίντεο αποκλειστικά μεταφρασμένο από το Ίδρυμα RAIR Foundation-USA, οι μουσουλμάνοι που φορούν burqa χρησιμοποιούν τον κορονοϊό για να εξαπολύσουν προπαγάνδα και να απειλήσουν τους "απίστους" καθώς και να ενθαρρύνουν άλλους μουσουλμάνους να πάνε στους δρόμους σε ομάδες.


Αρκετές από τις γυναίκες επαινούν τον θανατηφόρο ιό ως δώρο από τον Αλλάχ που προβλεπόταν στο Κοράνι και του δίνει την εξουσία να αποφασίσει ποιος ζει ή πεθαίνει. Μια "φωτισμένη" γυναίκα, απειλεί ότι ακόμη πιο θανατηφόρα ιοί θα χτυπήσουν και θα χλευαστούν εκείνοι που δεν έχουν ακούσει τις απειλές όπως ο πρωθυπουργός της Ινδίας Νάρεντρα Μόντι.

Μια άλλη μουσουλμάνα γυναίκα με Niqab ισχυρίστηκε ότι ο κορωναϊός θα χτυπήσει εκείνους που φοβούνται να διαμαρτυρηθούν εναντίον του Ινδικού νόμου για την τροποποίηση του νόμου περί ιθαγένειας των μεταναστών πολιτών (CAA).

Ο νόμος για την τροποποίηση της ιθαγένειας της Ινδίας (CAA) επιτρέπει την ταχεία παρακολούθηση αιτήσεων από θρησκευτικές μειονότητες, όπως οι Ινδουιστές, οι Σιχ, οι Βουδιστές, οι Τζάινς, οι Παρζή και οι Χριστιανοί, από το Ισλαμικό Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές.

Στους μουσουλμάνους δεν προσφέρθηκε η ταχεία ιθαγένεια, αφού τα τρία έθνη είναι ισλαμικά και δεν αντιμετωπίζουν διώξεις.

Σε απάντηση της CAA σημειώθηκαν βίαιες ταραχές, πυρπόληση τρένων, καταστροφή επιχειρήσεων, επιθέσεις σε μη μουσουλμάνους και επιβολή του νόμου κλπ.

Αν και η κυβέρνηση έχει διευκρινίσει επανειλημμένα ότι η CAA δεν σχετίζεται καθόλου με τους Ινδούς Μουσουλμάνους, η ριζοσπαστική αριστερά και οι τρομοκράτες συνεχίζουν να εξαπλώνουν τα ψεύδη ότι ο Νόμος θέλει να διώξει όλους τους μουσουλμάνους από τη χώρα.

Εν τω μεταξύ, 80 πόλεις σε όλη την Ινδία βρίσκονται σε πλήρη απομόνωση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020. Τα τρένα, τα μετρό και τα διακρατικά λεωφορεία έχουν ανασταλεί σε όλη την επαρχία. Αγορές, εμπορικά κέντρα, κινηματογράφοι, σχολεία. κολέγια. και τα γυμναστήρια κλείνουν στα περισσότερα κράτη.

Εν τω μεταξύ, μεγάλες ομάδες μουσουλμάνων συγκεντρώνονται σε πλήρη αντίθεση με τους κανόνες και τα διατάγματα κοινωνικής απομάκρυνσης με σκοπό την απειλή του γενικού πληθυσμού.






Γυναίκα  1:
Είναι γραμμένο στο Κοράνι ότι θα έρχεται ένας ιός. αυτό το όνομα του ιού είναι CORONA.

Είμαστε πάντα έτοιμοι και ισχυροί. Εάν θέλετε να μας πανικοβληθείτε χρησιμοποιώντας το κορώνα, ο θάνατος θα έρθει ούτως ή άλλως. μην μας τρομάζετε χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιό (κορώνα).

Γυναίκα 2:
Ο Αλλάχ είναι σπουδαίος ... Ο Αλλάχ έστειλε αυτόν τον κοροναϊό, επειδή όλοι όσοι κυβερνούν πάνω μας για αυτούς, ο Αλλάχ τις καλεί ... Τώρα ο Αλλάχ αποφασίζει για το ποιος χρειάζεται να ζήσει και ποιος πρέπει να πεθάνει.

Εδώ στέκουμε σε ομάδες. Τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Καμία ασθένεια δεν μπορεί να μας μολύνει. Εκείνοι που φοβούνται να διαμαρτυρηθούν, επηρεάζονται από τον ιό. Πρέπει να παραμείνουμε εδώ και πρέπει να δείξουμε το θάρρος τους σε αυτούς, εμείς που στέκουμε εδώ, ξοδεύοντας το χρόνο μας αφήνοντας τα σπίτια μας.

Ο Αλλάχ μας είναι πραγματικά υπέροχος. Ο κορωναϊός ήρθε ακριβώς γι 'αυτό. Ο Αλλάχ θα αποφασίσει τώρα ποιος πρέπει να ζήσει ο οποίος πρέπει να πεθάνει.

Δημοσιογράφος:
Τι θέλετε να πείτε για τον κοροναϊό;

Γυναίκα 3
Δεν έχουμε κανένα φόβο για τη Corona, επειδή ο Αλλάχ έκανε όλα για να μας προστατεύσει ... Ξέρουμε τα πάντα. Η Corona δεν είναι καμία ασθένεια / ιός.

Γυναίκα 4
Μόνο οι άνθρωποι που επηρεάζονται από την Corona είναι αυτοί που φοβούνται. Το ξέρουμε πολύ έντονα ... QURONO ή QURAN ή CORONA είναι το ίδιο.

Γνωρίζαμε πριν από πολλά χρόνια ότι αυτή η Corona θα έρθει. Αυτό είναι στο Κοράνι μας, Σουρά 10.


Τώρα θα έρθουν και πιο επικίνδυνες ασθένειες / ιοί, που ο Sir Modi γνωρίζει και τι θα έρθει.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ