KINA - ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Τρομάζουν οι αναφορές γιατρών στη Wuhan της Κίνας  για τον κορονοϊό, που λένε ότι η ασθένεια επανεμφανίζεται όπως στο σημείο εκκίνησης του coronavirus,  σε ένα ποσοστό 10% των αποθεραπευμένων ασθενών .   



Σύμφωνα με τις αναφορές των γιατρών στη Wuhan της Κίνας, όπου εμφανίστηκε η επιδημία του κοροναϊού, προέκυψε η φοβερή αλήθεια. Οι αναφορές έδειξαν ότι το 10% των ατόμων που εγκατέλειψαν το νοσοκομείο είχαν συμπτώματα επανεμφάνισης.

Νέα κρούσματα και 5 θάνατοι στην Κίνα

Στους ασθενείς με κορωναϊό που βγήκαν από το νοσοκομείο αφού αποθεραπεύτηκαν , ο ιός βρέθηκε και πάλι.

Η πηγή της επιδημίας 

Στις αναφορές τους οι γιατροί στη Wuhan της Κίνας, ανέφεραν ότι το 10% των ανθρώπων που είχαν νικήσει την ασθένεια παρουσίασαν και πάλι συμπτώματα.




Σύμφωνα με τα νέα της κινεζικής επίσημης τηλεόρασης, 5 από τους 145 ασθενείς που απελευθερώθηκαν από το νοσοκομείο Tongji, οι οποίοι διαγνώστηκαν με την πρώτη περίπτωση του κοροναϊού, είχαν και πάλι θετικό έλεγχο στον κοροναϊό. Ενώ το ποσοστό ανάκτησης σε αυτό το νοσοκομείο ήταν 3%, το ποσοστό σε άλλα κέντρα θεραπείας στην πόλη Wuhan έφθασε το 10%.

Το πήραν από άλλους;

Ο επικεφαλής του νοσοκομείου, Γουάνγκ Γουέι, δήλωσε επίσης ότι δεν είναι σαφές εάν οι ασθενείς με επανα-κορροϊό προσβλήθηκαν ξανά από άλλους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον Wei, ο ρυθμός των ασθενών που δεν έχουν διαγνωσθεί με τον ιό παρά τις θετικές δοκιμές είναι 80-90%.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ