ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ COVID-19 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, πληθαίνουν και τα σχετικά σενάρια συνομωσίας για την προέλευσή του. Το τελευταίο σενάριο  ξεκίνησε με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter και αφορά το βιβλίο « Προφητείες » που γράφτηκε πριν 15 χρόνια από μια Αμερικανίδα συγγραφέα εβραικής καταγωγής με ενδιαφέρουσες αναφορές στο θέμα που προκαλούν εντύπωση και πολλά ερωτηματικά...


Η συγγραφέας που ονομάζεται Sylvia Browne , είναι εβραϊκής καταγωγής με μητέρα προτεστάντη.  Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το κατά πόσον οι ενδιαφέρουσες αναφορές που χρησιμοποιεί η Sylvia Browne,   στο έργο της, είναι προϊόν φαντασίας ή συγκεκριμένων πληροφοριών για ένα όπλο βιολογικού πολέμου. Το βέβαιο είναι πως αυτές οι αναφορές στο βιβλίο των προφητειών της Sylvia Browne άφησαν τα στόματα εκείνων που τις είδαν ανοιχτά.



Ποιο είναι το θέμα του βιβλίου των προφητειών;

Με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter και τα κοινωνικά μέσα οι προφητείες μεταφράστηκαν από αυτό το βιβλίο σε μια κατάλληλη στιγμή. Στο βιβλίο, το όνομα του οποίου είναι "Το Βιβλίο των Προφητειών", η συγγραφέας έγραψε τα γεγονότα που πίστευε ότι θα συμβούν μεταξύ ορισμένων ετών ως προφητεία.

Ποιά είναι η συγγραφέας του βιβλίου των προφητειών;

Ο συντάκτης του βιβλίου  είναι μια Αμερικανίδα συγγραφέας που ονομάζεται Sylvia Browne . Το μέρος που εφιστά την προσοχή στο έργο είναι ότι η συγγραφέας μιλάει για έναν ιό που εμφανίζεται  ακριβώς αυτή την περίοδο. Η συγγραφέας χρησιμοποίησε συγκλονιστικές εκφράσεις στο τμήμα που ερμήνευσαν οι αναγνώστες λαμβάνοντας υπόψη τον ιό corona.

Εκπληκτικές εκφράσεις από εκείνο το μέρος του βιβλίου Το βιβλίο των προφητειών:

"Κατά τα έτη 2020, θα δούμε πολλούς περισσότερους ανθρώπους να περιπλανιούνται με χειρουργικές μάσκες και πλαστικά γάντια, εξαιτίας της έκρηξης μιας πνευμονοειδούς ασθένειας που επηρεάζει σοβαρά τους πνεύμονες και τους βρόγχους και αντιστέκεται στη θεραπεία. Αυτό που προκαλεί σύγχυση σχετικά με την ασθένεια είναι. Μετά από έναν τεράστιο πανικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα εξαφανιστεί εντελώς μέσα σε δέκα χρόνια, αφήνοντας τόσο τους λόγους όσο και τη θεραπεία μυστηριώδη. "

Ποια είναι η Sylvia Browne;

Είναι κόρη ενός Εβραίου πατέρα και μιας προτεσταντικής μητέρας, που της λέει ότι το χάρισμά της έχει περάσει από τη γιαγιά της Άντα Κολλέν γιατί η γιαγιά της είναι επίσης χαρισματική.  Βρέθηκε πιο κοντά στη γιαγιά της, επειδή η μητέρα της χαρακτήρισε αυτά τα πράγματα «ανοησία», με μια τραχιά έκφραση.

Πιστεύει στη μετενσάρκωση και δηλώνει ότι όλοι έχουν στην πραγματικότητα έναν πνευματικό οδηγό υπεύθυνο γι 'αυτούς, ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που ονομάζονται χαρισματικοί,  είναι ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους πνευματικούς τους οδηγούς. Το βιβλίο της με τίτλο "Η ζωή στον άλλο κόσμο" είναι ένα από τα πιο αναγνωσμένα βιβλία για την άλλη ζωή στον κόσμο.

Γράφει το 2008, « Μέρες του Τέλους » (τέλος των ημερών) του ήπατος και των βρόγχων της νόσου κατά τα επόμενα έτη 2020' στη σελίδα 312 του βιβλίου που έγραψε θα στοχεύσει και αυτόν τον ισχυρισμό Covid-19 έχει συνδεθεί με τον ιό. Αν και η Sylvia Brown δεν έχει κάποιο λόγο στα μέσα, ​​ φημολογείται ότι βοηθά τις αμερικανικές δικαστικές αρχές και παίρνει μεγάλη προσοχή ενώ ζει.


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ